Er 4 dages arbejdsuge en formel på succes?

Du har måske hørt om det: Flere virksomheder har succes med at skære ned på arbejdstiden, samtidig med at de får mere fra hånden og får markant flere ansøgninger til ledige jobs? Modellen er afprøvet, og efterhånden veldokumenteret.

Er du nysgerrig på, om det kan virke hos jer?

Peter Kjeldbjerg

direktør, ErhvervsForum Holstebro

Vi søger en virksomhed, som vil være med i et pilotprojekt frem mod erhvervsdagen 2022, hvor I sammen med en af landets førende specialister går fra 37 til 30 timers arbejdsuge med det formål at øge produktiviteten og samtidig gøre virksomheden mere attraktiv overfor potentielle medarbejdere.

I skal være indstillet på at blive fulgt af os med henblik på at formidle resultaterne undervejs?

 

Vær firstmover og del Jeres erfaringer med andre

Vi samler op på ErhvervsDagen 2022 den 11. november i Musikteatret Holstebro, hvor I er inviteret til at dele Jeres erfaringer med deltagerne i konferencen?

Dette er muligheden for at deltage i en pilottest, hvor I, i første omgang i en afgrænset periode, implementerer 4 dages arbejdsuge i din virksomhed eller i en afdeling sammen med Danmarks førende specialist i netop implementering af 4 dages arbejdsuge.

Virksomhedsrådgiveren Pernille Garde Abildgaard, som er forfatter til det, som nogle kalder for ”biblen” inden for 4-dages arbejdsuge “BRÆND HAMSTERHJULET” er med på ErhvervsDagen 2022, hvor hun vil dele ud af sine erfaringer med, hvordan vi gør vore virksomheder lækrere og mere tiltrækkende over for nutidens medarbejdere. Og samtidig øger produktiviteten

 

Pernille Garde: En kortere arbejdsuge er en af succesformlerne 

Modellen er meget enkel: Sammen med medarbejderne finder man metoder til at skabe en produktivitetsforøgelse – og derefter også giver man medarbejderne andel i selvsamme produktivitetsforøgelsen i form af mere fri: Op til en hel ekstra dag om ugen, hvis alt går vel. Alt sammen til samme løn, og med højere produktivitet, mindre mental nedslidning og højere arbejdsglæde som resultat.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men flere og flere virksomheder har gjort det og har høstet markante fordele af ændringen. Nogle af dem deltager i dag i et landsdækkende netværk, som ledes af Pernille Garde Abildgaard, hvor erfaringerne og gevinsterne deles.

Det eneste I skal investere, er Jeres tid og engagement om at gøre Jeres egen virksomhed mere effektiv og attraktiv over for jobsøgere.

 

Alt det praktiske

Vi har lavet en aftale med Pernille Garde Abildgaard om at gennemføre en test med en af vore medlemsvirksomheder.

Testen giver Jer adgang til at kickstarte forsøget med heldags workshop i ledergruppen og efterfølgende et halvdagsarrangement for medarbejderne, så alle er klædt på. Deltagelse i det landsdækkende netværk for virksomheder med 4-dags arbejdsuge koster dog 8500/pr år.

Processen aftaler vi nærmere under hensyntagen til Jeres processer og Pernille Gardes kalender, og målet er, at sætte de første initiativer i gang allerede inden sommerferien.

Kontakt Sara Brunsgaard Poulsen her eller ring 28187220, hvis du er interesseret i at høre mere.

 

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)