Kom til ErhvervsDagen 2019
18. september 2019

Årets højdepunkt for alle med interesse for erhvervsudvikling

Mandag 28. oktober inviterer ErhvervsForum Holstebro alle virksomhedsledere og andre med interesse for erhvervsudviklingen i Holstebro Kommune til årets vigtigste erhvervsarrangement: ErhvervsDagen 2019.

ErhvervsDagen finder sted i Musikteatret Holstebro fra kl. 11.30 – 17.00.
Under overskriften Hallo, er der nogen? sætter vi fokus på Synlige virksomheder, Attraktive arbejdspladser og Bedre infrastruktur.

Dagens hovedindlæg kommer fra tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og kommunikationsekspert Monica Ritterband. Dagen bliver bundet sammen af studievært på TV/MIDT-VEST Louise Deruginsky.

Hertil kommer bidrag fra de tre taskforces, som ErhvervsForum Holstebro har nedsat til at komme med konkrete løsningsforslag på aktuelle problemstillinger, som vedrører alle virksomheder i kommunen.

Vi begynder med let arbejdsfrokost og networking. 

 

Program:

Kl. 11.30 – 12.00: Arbejdsfrokost og networking.

Derefter

  • Formand for ErhvervsForum Holstebro, Bjarne Sørensen, byder velkommen.
  • Borgmester H.C. Østerby åbner programmet.
  • Tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers: Når jeg kigger på erhvervslivet i Holstebro Kommune, så ser jeg…
  • Taskforce Synlige virksomheder sætter kommunens virksomheder under lup: Hvor synlige er vi? Hvorfor skal vi være synlige? Hvordan bliver vi det?
  • Kaffepause.
  • Taskforce Attraktive arbejdspladser sætter fokus på et livsvigtigt emne: Hvad er en attraktiv arbejdsplads – nu og fremover? Hvordan sikrer vi os at unge vælger vores virksomheder til og ikke fra?
  • Taskforce Bedre Infrastruktur giver en status på arbejdet med at lukke hullet i motorvejsforbindelsen øst om Herning. Hvor står vi nu efter et nyt folketing er trukket i arbejdstøjet?
  • Kaffepause.
  • Kommunikationsekspert og kunstner Monica Ritterband: Virksomheder og kommune skal tænke meget mere ud af boksen for at bliver synlige og tiltrække medarbejdere og nye virksomheder. Sådan kan I udnytte Holstebros brand som kulturby.
  • Opsamling på dagen og farvel og på gensyn.

Pris:

For medlemmer af ErhvervsForum Holstebro
0 kr. for op til to deltagere fra hver virksomhed.

Ikke-medlemmer
500 kr. pr. deltager.

Det er muligt at bliver medlem i forbindelse med tilmeldingen.

 

Udvid dit netværk

I ErhvervsForum Holstebro har vi kun ét fokus: Vi er her for at gøre det nemmere og sjovere at drive virksomhed i Holstebro Kommune.
Bliv medlem

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)