ErhvervsForum Holstebro forstærker holdet?

ErhvervsForum Holstebro er klar til at tage det næste store skridt i en rivende udvikling. Nu søger vi en stærk og kreativ kommunikatør, som kan sætte ild til vores fortælling med historier, videoindhold og marketingkampagner.  Altsammen noget, der skal  “sælge” og tydeliggøre vore medlemsvirksomheder overfor jobsøgende, investorer og kunder.

Efter en forrygende opstart, hvor godt 300 virksomheder har stillet sig bag, som medlemmer, er ErhvervsForum Holstebro  nu klar til at styrke indsatsen.  Næste skridt er rekrutteringen af en “Creative Content Producer, som kan være med til at udvikle og drive fortællingen om et lokalt erhvervsliv i rivende udvikling.

Det er målet, at stillingen bliver besat i løbet af første kvartal 2022.

Du kan læse opslaget her.

ErhvervsForum har på blot to år udviklet sig til en bragende succes med godt 300 medlemmer i Holstebro Kommune, og vi har ambitioner om yderligere medlemsvækst i 2022. Organisationen er under opbygning med en række organisationer, kommune og erhvervsliv i ryggen, og det er målet, at vi bliver en markant drivkraft for erhvervsudvikling i Holstebro Kommune.

 

ErhvervsDagen er årets erhvervsbegivenhed i Holstebro Kommune og arrangeres af ErhvervsForum Holstebro. I 2021 deltog 3-400 erhvervsfolk i dagen. Filmen er optaget på ErhvervsDagen 2021.

Søger en entreprenant profil der vil være med til at bygge op

Den kommende “creative content producer”, som stillingen er blevet døbt, kommer blandt andet til at arbejde med  markedsføringsstrategier i forhold til at tiltrække arbejdskraft i samarbejde med medlemsvirksomhederne. I løbet af 2022 er det desuden planen, at der skal opbygges en helt ny kommunikationsplatform for ErhvervsForum Holstebro, som kan understøtte strategien. Den opgave får den nye content producer en væsentlig aktie i.

“Vi søger en person, som har kommunikationsværktøjskassen i orden , og som har lyst til at være med til at designe den her bevægelse i et lille team, som er flankeret af en lang række partnere og interessenter,” siger Peter Kjeldbjerg, som er direktør i ErhvervsForum Holstebro.

“Det er også derfor vi i stillingsopslaget kalder på en entreprenant profil, som kan tænke ud af boksen og har mod på at være med til at bygge noget helt nyt op sammen med os, ” siger han.

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)