DK EN

ErhvervsDagen med Helle Thorning-Schmidt og uddeling af Erhvervskulturpriserne

SAVE THE DATE!

Sæt kryds i kalenderen 27. oktober, når vi inviterer til Erhvervsdagen 2023.

Vi byder på powerfyldt indlæg og efterfølgende debat med tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, netværk, god mad og et forrygende awardshow med tv-værterne Anders Toft Bro og Jakob Kjeldbjerg, når vi uddeler ErhvervsKulturpriserne 2023.

Helle Thorning-Schmidt skrev sig ind i historiebøgerne, da hun  i 2011 Danmarks første kvindelige statsminister. Senest har hun været direktør for Save the Children International, en international toppost med mere end 10 mia. i omsætning og ansvar for 17.000 medarbejdere i 100 lande. Helle bruger nu sin tid på bestyrelses- og rådgivningsarbejde samt de internationale tænketanke, hun er en del af.

Hun er kendt som en kvinde med masser af mod, stærk udstråling og stor gennemslagskraft. Måske blandt andet fordi hendes far fortalte hende, at ”piger kan blive alt – også blive statsminister”, og når bølgerne er gået rigtig højt har hun mindet sig selv om, at hvad man ikke dør af, gør en stærkere.

Stort awardshow: ErhvervsKulturpriserne 2023

Efter foredraget med Helle Thorning-Schmidt byder vi på bobler, festmiddag og show i Black Box.

Efter middagen lader vi tæppet gå for et forrygende awardshow for vore medlemmer i Black Box med TV-vært og musiker Anders Toft Bro samt Robinsonvært og tidligere Holstebroer Jakob Kjeldbjerg som værter.

Som en nyskabelse bliver uddelingen af ErhvervsKulturpriserne 2023 i år akkompagneret af vores eget husorkester, som holder festen kørende til omkring midnat.

Se glimt og vinderne fra ErhvervsKulturpriserne 2022 her. 

 

Dato

27 oktober - 2023

Tid

16:00 – 23:00

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
7500 Holstebro

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro