DK EN

Business Bar – inspirationsbazar

Business Bar er for dig, der ønsker at styrke dit forretningsnetværk i Holstebro. Rammen er den hyggelige vinbar Movino i Holstebros gågade, som sørger for, at der er noget godt i glassene og på tallerkenen.

Når Business Baren igen løber af stablen d. 31. marts står der inspirationsbazar på programmet. Hvad tyer du til, når du skal finde ny inspiration? Hvilke værktøjer fungerer godt for dig? Hvordan kommer du videre, når du står overfor et problem?
Lad os opruste I fællesskab og inspirere hinanden. Medbring dine go-to materialer til dagens møde, så laver vi en inspirationsbazar, hvor vi kan dele erfaringer, materialer og tips og tricks.
Praktisk information: 
Baren er et mødested, et netværk og krydret med en god dosis hygge for erhvervslivets ensomme cowboys, som gerne vil møde andre selvstændige og få tanken hjernen op med ideer.
Udover hygge og netværk, vil caféerne byde på små indlæg og peptalks, som kan give dig vitaminer med hjem. Vi byder også på et godt glas og lidt snacks fra Movinos fine sortiment, så vi sammen kan skåle for det gode entrepreneurskab.
Billetten koster 65,- for medlemmer og 150,- for ikke medlemmer og dækker et godt glas vin fra Movinos samling + mundgodt efter værtens valg.

Barbestyrer er Lena Kaasing. Kontakt endelig Lena, hvis du vil vide mere.

Tlf: 30 70 15 73 eller mail: lena.kaasing@gmail.com

Dato

31 marts - 2023

Tid

13:00 – 16:00

Sted

Movino
Nørregade 43
Holstebro

Pris

65,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer (priser ekskl. moms)

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro