DK EN

Business Bar på Movino for selvstændige

Kom med til årets første Business Bar på Movino.

Business Bar er for dig, der ønsker at styrke dit forretningsnetværk i Holstebro. Rammen er den hyggelige vinbar Movino i Holstebros gågade, som sørger for at der er noget godt i glassene og på tallerkenen.

Er du ny i business? Har du startet din egen virksomhed? Eller er du bare dig selv, og kunne du godt bruge noget inspiration og sparring med andre selvstændige?

Baren er et mødested, et netværk og krydret med en god dosis hygge for erhvervslivets ensomme cowboys, som gerne vil møde andre selvstændige og få tanken hjernen op med ideer.

Udover hygge og netværk, vil caféerne byde på små indlæg og peptalks, som kan give dig vitaminer med hjem. Vi byder også på et godt glas og lidt snacks fra Movinos fine sortiment, så vi sammen kan skåle for det gode entrepreneurskab.

Billetten koster 65,- for medlemmer og 150,- for ikke medlemmer og dækker et godt glas vin fra Movinos samling + mundgodt efter værtens valg.
Du er altid velkommen til at kontakte café og netværksbestyrer Lena Kaasing, hvis du vil vide mere.

Lena driver selv sin egen start up virksomhed i Holstebro og er desuden en af de faste netværksledere i ErhvervsForum Holstebro.

Det gør du på på 30 70 15 73 eller mail: lena@erhvervsforumholstebro.dk

Dato

3 februar - 2023

Tid

13:00 – 16:00

Sted

Movino
Nørregade 43
7500 Holstebro

Pris

65 for medlemmer/125 for ikke medlemmer

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro