DK EN

Business Breakfast: Velkommen til generation Z & Y på arbejdsmarkedet

Hvorfor tager yngre medarbejdere ikke selvstændige initiativer? Hvad skal der til for at motivere dem? Og hvorfor lyder et 8-16-job som dødens pølse? Det er spørgsmål, der rumsterer hos mange ledere i takt med, at generation Y og Z gør deres indtog på arbejdsmarkedet.

Har du oplevet medarbejdere, der i større omfang har behov for nærværende feedback og anerkendelse? Medarbejdere, der deler deres usikkerheder og tvivl, og samtidigt efterspørger mere meningsfulde opgaver?

Så er det meget vel fordi, at den unge generation har indtaget arbejdsmarkedet.

Faktisk udgør generation y og z nu tilsammen over halvdelen af den danske arbejdsstyrke. Og det bringer en ny virkelighed med sig – både for ledere og medarbejdere. For hvis du vil have succes med at tiltrække den unge arbejdskraft – og lede på en måde, der gør, at de lykkes og trives i jobbet, må du først og fremmest forstå dem.

Det prøver vi at blive klogere på ved denne Business Breakfast, hvor Søren Østergaard griber mikrofonen med afsæt i de generelle kendetegn for ”Generation Y-Z”.

Søren Østergaard, der siden 1995 har forsket i børn og unges hverdag og værdier, vil blandt andet dykke ned i, hvordan vi skaber en virksomhedskultur, hvor generationer gensidigt udfordrer hinanden.

Generationer på arbejdsmarkedet:
Baby boomers: Født mellem 1946-1964
Generation X: Født mellem 1965-1980
Generation Y: Født mellem 1981-1996 (også kaldet Millennials)
Generation Z: Født mellem 1997-2010
Generation Alpha: Født efter 2010

Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og har en ph.d.-grad i teologi fra Københavns Universitet om forandring i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derudover er han daglig leder af CUR (Center for Ungdomsstudier).

Han har blandt andet rådgivet virksomheder som NCC, Haldorf Topsøe og Billund Lufthavn.

Dato

5 april - 2024

Tid

08:30 – 10:30

Sted

Nupark 47, 7500 Holstebro

Pris

149,95 kr. (ekskl. moms)

Arrangør

Gråkjær, Vestforsyning & ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro