DK EN

En eftermiddag med Helle Thorning- Schmidt

Kom til en inspirerende eftermiddag med tidligere statsminister Helle Thorning- Schmidt

Dette er en unik mulighed for at møde en topleder, der har bevæget sig i den absolutte top af Dansk og international politik, og i dag deltager i flere internationale tænketanke.

Som en del af ErhvervsDagen 2023 kommer Helle Thorning-Schmidt til Holstebro for at levere et oplæg om ledelse i verden under stærk forandring.

Helle Thorning-Schmidt skrev sig ind i historiebøgerne, da hun blev Socialdemokratiets første kvindelige formand og i 2011 Danmarks første kvindelige statsminister. Senest har hun været direktør for Save the Children International, en international toppost med mere end 10 mia. i omsætning og ansvar for 17.000 medarbejdere i 100 lande.

Helle bruger nu sin tid på bestyrelses- og rådgivningsarbejde samt de internationale tænketanke, hun er en del af.

Helle er kendt som en kvinde med masser af mod, stærk udstråling og stor gennemslagskraft. Måske blandt andet fordi hendes far fortalte hende, at ”piger kan blive alt – også blive statsminister”, og når bølgerne er gået rigtig højt har hun mindet sig selv om, at hvad man ikke dør af, gør én stærkere.

Foredraget finder sted i Musikteatret Holstebro i Aksel Nørgaard salen.

Pladserne er unummererede, så kom i god tid.

Ønsker du at bestille den fulde showpakke til ErhvervsDagen 2023 med Helle Thorning-Schmidt, festmiddag og stort awardshow, kan du booke her.

Dato

27 oktober - 2023

Tid

16:30 – 18:00

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Pl. 16,
7500 Holstebro

Pris

195,-

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro