DK EN

Sådan laver du forretning med forsvaret

I skyggen af krigen i Ukraine og udviklingen i verden har Folketinget besluttet at forsvarsbudgetterne skal øges i de kommende år.

På dette møde kan deltagerne få et indblik i, hvad der forventes at komme til at ske i forsvaret og i særdeleshed på kasernen i Holstebro og hvilke muligheder, det åbner for at lave forretningsaftaler med forsvaret som kunde.

Mød bla:

Chefen for Jydske Dragonregiment, oberst Anders Poulsen, som vil byde velkommen til kasernen og foretage en indflyvning til regimentets daglige virke samt perspektiver og ønsker for fremtiden

Den landkendte forsvarsekspert Peter Viggo Jakobsen er lektor ved Institut for Strategi, Forsvarsakademiet og professor ved Center for War Studies, Syddansk Universitet. Han er en anerkendt forsvarsanalytiker og giver her en indflyvning til forsvaret nye opgaver og forventede udvikling

Repræsentanter fra Forsvarets Ejendomsstyrelse og Forsvarets Industrikontor vil fortælle om udbud i forsvaret og om hvordan man kommer i gang med at levere til forsvaret.

Dato

1 marts - 2023

Tid

14:00 – 17:00

Sted

Dragonkasernen
7500 Holstebro

Pris

Gratis

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro og Jyske Dragonregiment

@erhvervsforumholstebro