DK EN

Gå-hjem-møde om ny avanceret vibrationsteknologi

Få inspiration til at erstatte forbehandling ved svejsning med ny avanceret vibrationsteknologi – Vibrations during Welding (VDW). I samarbejde med MADE – Manufacturing Academy of Denmark og DAMRC inviterer vi til et arrangement, der er yderst relevant for virksomheder, der arbejder med svejsning.

Dagens vært er Eurocon Stålindustri

Før svejsning af forskellige metaltyper bliver der ofte forvarmet. Forvarmning anvendes til at hæve temperaturen på de oprindelige metaller inden svejsning for at:

  • Reducere risikoen for koldsprækker ved svejsning (og skæring).
  • Reducerer afkølingshastigheden

Forvarmning er energikrævende og foranlediger en stor mængde CO2.

Smid færre emner ud 
Behandling med vibrationer under svejsning har vist at være egnet til erstatning af forvarmning og minimering af kassations af emner med revnedannelser og kast.

På Gå-hjem-mødet vil DAMRC demonstrere VDW-teknologien. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Samtidig får du lejlighed til at høre om mulighederne for at teste VDW-teknologien.

Kickstart din virksomhed med ny teknologi 

I et MADE Kickstartprojekt, kan SMV’er  få indsigt i mulige gevinster ved at implementere nye teknologier, f.eks. VDW-teknologien.

Kickstart er et kort innovationsforløb, rettet mod SMV’er med begrænset erfaring med innovation. I forløbet får SMV’en mulighed for at afdække mulige gevinster ved innovation med hjælp fra Alexandra Instituttet, Teknologisk Institut, FORCE Technology eller DAMRC.

Læs hele programmet på made.dk, hvor du også kan tilmelde dig

 

Dato

29 september - 2022

Tid

13:00 – 15:00

Sted

Eurocon
Rasmus Færchs Vej 22
7500 Holstebro

Pris

Gratis

Arrangør

MADE, DAMRC og ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro