DK EN

LinkedIn Workshop: Styrk din virksomhed på LinkedIn

Hvorfor egentlig bruge tid på LinkedIn? Hvor meget skal man være der? Og hvad er egentlig godt indhold på det sociale medie?

Få svar på spørgsmålene her og bliv klædt på med den nyeste, brugbare viden om LinkedIn i samarbejde med Erhvervsforum Holstebro og den lokale virksomhed Navi Media.

I øjeblikket melder LinkedIn om markant vækst. Flere og flere virksomheder og medarbejdere har nemlig fået øjnene op for mulighederne på det sociale medie, der har karriere, arbejdsliv og virksomhedsdrift i fokus.

Vil du være med i LinkedIn-samtalen og få din aktivitet til at gøre gavn for din virksomhed? Så er denne faglige formiddagsworkshop oplagt for dig. 

Her gennemgår ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva fra Navi Media de vigtigste ting, du skal vide om LinkedIn. Hun viser dig en metode til at skabe effektive opslag, der skaber reaktioner og starter interessante samtaler. Du får også et væld af cases med inspirerende eksempler på, hvad man kan få ud af at være på LinkedIn.

Tag med til formiddagen her, hvis du allerede er i gang med LinkedIn og gerne vil blive klogere på tendenserne – eller måske overvejer at være aktiv på LinkedIn. Efter workshoppen vil du have den fornødne viden til at træffe en beslutning.

Nadia Nikolajeva er selvstændig digital rådgiver og underviser med ekspertise i udvikling og sociale medier. Hun har en baggrund som digital chef ved TV MIDTVEST og social medie redaktør ved metroxpress. Hun står også bag vidensnetværket Ansvar for feedet og står bag udgivelsen Guide til en bedre debat online. I Navi Media hjælper Nadia Nikolajeva virksomheder, mediehuse og organisationer med deres vækst og gennemslagskraft på sociale og digitale medier.

Dato

26 oktober - 2022

Tid

08:30 – 11:30

Sted

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Pris

Gratis for medlemmer - øvrige 495,-

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro