Intromøde: Masterclass i bæredygtig forretningsplan for SMV’er

  • Dato7. juni 2022
  • Tidspunkt14:00 - 16:30
  • StedHjaltesvej 16, 7500 Holstebro
  • PrisGratis
  • ArrangørErhvervsForum Holstebro

Få styr på din forretningsstrategi, så den kommer til at matche tidens krav, kunderne og investorernes forventninger. 

ErhvervsForum inviterer i samarbejde med Hansen og Ersbøll Agenda og SMV 360º  til intromøde, hvor vi præsenterer et tilbud om at deltage i en masterclass i bæredygtig forretningsplan. Masterclass i bæredygtig forretningsplan hjælper dig med at  lægge en konkret og udførlig plan for virksomhedens bæredygtighedsstrategi. Igennem forløbet undersøges udfordringerne, og der findes muligheder, som bliver til forretningspotentialer, der gavner både kloden og jeres forretning.

Konceptet har fået navnet Business Plan Earth og præsenteres af Lotte Hansen, Hansen og Ersbøll Agenda og Dorte Zacho, SMV360º

Den lokale erhvervskvinde Dorte Zacho har tidligere deltaget i masterclass’en som direktør og ejer af BM Silo. Hendes erfaring er, at  deltagelsen i Masterclass for bæredygtig forretningsplan lagde sporet for en gentænkning af BM Silos forretning, som første til at Den Sociale Kapitalfond netop har købt 44 procent  af selskabet.

Dorte Zacho er i dag selvstændig med sit firma SMV360º. Hun har nu startet et partnerskab med Hansen og Ersbøll Agenda om at udbrede masterclassen til SMV’er i hele Danmark, som har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder og organisationer med at deres engagement i med FN’s Verdensmål og den bæredygtige omstilling. Det er også dem, der har udviklet masterclassen

Deltagelse i intromødet er gratis.

Pris for deltagelse i masterclassens 5 moduler, feedback og 1 års abonnement for 1-3 deltagere pr. virksomhed: 30.000 kr.

Du kan læse mere om Business Plan Earth her  

 

Følg med

Tilmeld dig nyhedsmailen fra ErhvervsForum Holstebro og bliv opdateret på nyheder, det er dumt at gå glip af, hvis man vil være en del af udviklingen.

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)