Skab din fremtidige karriere

  • Dato2. november 2020
  • Tidspunkt08:00 - 15:30
  • StedUCH Uddannelsescenter Holstebro
    Nørre Boulevard 21
    7500 Holstebro
  • Priskr. 1066,-
  • ArrangørKursus Centret hos UCH Uddannelsescenter Holstebro

Bliv administrerende direktør i dit eget liv og skab din fremdige karriere.

Kursus Centret hos UCH Uddannelsescenter Holstebro udbyder dette kursus til alle, der er interesseret i personlig udvikling: Ledige, medarbejdere og ledere.

Der er tale om et kursusforløb fra 2.-6. november og igen 13. november 2020. I alt seks dage.

For personer med et uddannelsesniveau til og med en erhvervsuddannelse er kursusprisen 1.066,00 kr. og for personer med en videregående uddannelse 3.350,50 kr. Beløbet er inkl. moms.

 

På kurset arbejder vi med følgende spørgsmål:

1. Hvordan finder jeg fortsat motivation for at blive ved med at lære nyt – livslang læring?
Vores viden og færdigheder ”forældes” hurtigere end tidligere. Livslang læring og kravene om at mestre nye kompetencer er nu et grundvilkår, som alle må forholde sig aktivt til. Gennem præsentation af en række forskellige metoder og værktøjer opnår du større selverkendelse og dermed en mere helhedsorienteret tilgang til dine personlige, faglige og relationelle kapaciteter.

2. Hvordan kan eller ”skal” jeg sætte personlige mål for fremtiden?
Du får kendskab til en række forskellige værktøjer og metoder, der kan hjælpe dig til at vælge en personlig strategi med udgangspunkt i dine egne præferencer og foretrukne metoder.

3. Hvordan kan jeg indgå på en ligeværdig måde, når jeg møder modstand i form af forhindringer og/eller når andre udfordringer dukker op?
Det handler om social kapital og det der hedder personlig omdømmekapital. Begreber der gennem forløbet bliver præsenteret i form af arbejdsmetoder, teknikker m.v. og tilhørende værdier, som du efter kurset kan anvende og håndtere i praksis, når situationerne opstår.

Følg med

Tilmeld dig nyhedsmailen fra ErhvervsForum Holstebro og bliv opdateret på nyheder, det er dumt at gå glip af, hvis man vil være en del af udviklingen.

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)