DK EN

Sustainable Business Drivers

Velkommen til årets brag af en konference om grøn forretningsudvikling. Sustainable Business Drivers lægger sporene ud for dig, der vil med på den store forandringsrejse i erhvervslivet.

En omfattende forandringsrejse for erhvervslivet er begyndt. ESG og grøn omstilling skal masseres ind i måden, vi udvikler forretning på og dokumenterer vores indsats.

Kom med til dette inspirerende event, hvor erhvervsfolk og beslutningstagere mødes for at lade sig inspirere af hinanden.

Du kan blandt andet møde: 

Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv, der mener, at danske virksomheder skal gå i front for at bane vejen til et nyt grønt erhvervseventyr.

Nana Bule, toprådgiveren, der arbejder med innovation og investeringer på globalt plan i krydsfeltet mellem teknologi og bæredygtighed, bl.a. som rådgiver for den danske regering og Goldman Sachs.

Brian Christiansen, som er partner og ansvarlig for bæredygtighed i PwC Danmark.

Lars Naur, CEO i Jysk Energi, der er en af nøgleaktørerne i udrulningen af vedvarende energi i Vestjylland.

Dyk ned i din passion på konferencens fire spor: 
1.       ESG som driver i forretningen
2.     Elektrificer og gør energien grønnere
3.     Forretning med hjertet, der går i bundlinjen
4.     Den skarpe ESG-rapport for CFO’en

Her kan du høre, hvordan revisorer, banker og store spillere som Bestseller, Grundfos, Færch, DEIF og Arla er i fuld gang med den store transformation, som også kommer til at involvere underleverandørerne.

Se program og tilmeld dig her.

 

Vi og vores gode partnere, PwC Danmark og Jysk Energi, glæder os til at se en masse nysgerrige virksomheder til en spændende dag i Musikteatret Holstebro. 

Dato

2 september - 2024

Tid

09:00 – 15:30

Sted

Musikteatret Holstebro

Pris

Konferencebillet: 1.295 kr. Medlemsbillet: 495 kr.

Arrangør

PwC, Jysk Energi & ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro