DK EN

Topmøde for Levende Bymidter

Bymidterne er under pres i disse år og der arbejdes på mange forskellige plan  med transformation af både bymidter og bygninger. Målet er at skabe attraktive bymidter, hvor mennesker kan bo og hvor det gode liv kan udfolde sig, både når butikkerne har åbent og lukket.

Topmødet for Levende Bymidter strækker sig over to dage. Fra tirsdag d. 11. til onsdag d. 12. juni, præsenterer vi et intensivt program, hvor du vil få rig lejlighed til både at høre spændende indlæg og case-studier, måske blive skubbet kærligt ud af din komfortzone og få lejlighed til at drøfte temaer og perspektiver med andre mennesker, der ligesom dig har en interesse i bæredygtig byudvikling og brænder for at skabe levende bymidter.

Vi er stolte af vores by, så derfor er der aktive indslag både som ekstra tilbud og som en del af programmet, der foregår ude i byen, ligesom også konferencemiddagen er forlagt til nogle af byens bedste restauranter. På den måde bidrager du ved at deltage i konferencen til at gøre byen endnu mere attraktiv og levende.

Bag topmødet står Holstebro Udvikling P/S sammen med ErhvervsForum Holstebro, Holstebro Handelsstandsforening og Holstebro Kommune.

Dato

11 juni - 2024 – 12 juni - 2024

Tid

09:00 – 13:00

Sted

Sygehusgrunden, Lægårdvej 12, 7500
Holstebro.

Pris

3495,- plus gebyr (inkluderer overnatning)

Arrangør

Holstebro Udvikling, ErhvervsFourm Holstebro, Holstebro Handelsstandsforening, Holstebro Kommunee

@erhvervsforumholstebro