Workshop: Få succes med salg til det offentlige v. med Per Ørum Jørgensen

Per ørum
  • Dato28. september 2021
  • Tidspunkt09:00 - 12:00
  • StedNupark
  • Priskr. 495,-

Få succes med salg til det offentlige

Mini Workshop hvor du introduceres til det offentlige marked.

Det offentlige i Danmark køber ind for et trecifret milliardbeløb hvert år fra private virksomheder. Der er et kæmpe potentiale, men når man ønsker at handle med kommunerne, regionerne eller staten, så skal man være lige så forberedt, som hvis man vil handle med Mærsk!

På denne workshop lærer du om de offentlige årshjul, du får indsigt i, hvad der skal være styr på, inden du kontakter det offentlige marked – det kan f.eks. være strategier, bæredygtighed og budgetter. Du lærer endvidere at læse organisationerne politisk og administrativt, så der er større chance for at kontakte den rette person.

Workshopleder er Per Ørum, Ørum Advice

Per Ørum har solid og unik erfaring fra både erhvervslivet og det politiske liv. Han kender derfor virkeligheden på begge sider af murene. Efter en kommerciel karriere som bl.a. salgschef og selvstændig blev Per i 2005 valgt som medlem af Folketinget i Holstebro-kredsen og tilbragte knap syv år som medlem. Han har været ordfører på flere områder herunder erhverv, miljø, klima og videnskab samt været medlem af en lang række udvalg.

Per har stor politisk erfaring inden for det grønne område og har blandt andet været delegeret til tre af FN´s klimatopmøder. Han kan på den baggrund være en god hjælp i forhold til at arbejde med FNs verdensmål i din virksomhed, kommune eller organisation. Efter den politiske karriere har han igennem flere år som erhvervsmand opbygget stor erfaring med salg til primært kommuner, hvor det er afgørende med den rigtige timing og tålmodighed.

Deltagelse koster 495,- for ikke medlemmer og inkluderer kaffe og en bolle.

Deltagelse er gratis for medlemmer af ErhvervsForum Holstebro med op til to deltagere. Du kan melde dig til på til på to måder:

  1. Gå til Billetto via tilmeldingsknappen nedenfor, tryk “find billetter” og indtast gyldig kampagnekode som findes i bunden af vores nyhedsbrev.
  2. Skriv til info@erhvervsforumholstebro.dk og oplys navn på deltagere, samt navn og cvr-nr på medlemsvirksomheden.

 

Følg med

Tilmeld dig nyhedsmailen fra ErhvervsForum Holstebro og bliv opdateret på nyheder, det er dumt at gå glip af, hvis man vil være en del af udviklingen.

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)