DK EN

Workshop: Når dit bogføringssystem ikke er godkendt

Er din virksomhed i knibe med et bogføringssystem, der ikke længere opfylder kravene? Har du brug for vejledning og løsninger? Denne workshop er til virksomheder, der anvender et bogføringssystem, der ikke er godkendt af Erhvervsstyrelsen.

 

Hvad kan du forvente:

📚 Kort Indblik i Bogføringsloven: Få et hurtig overblik over bogføringsloven og dens krav, før vi udforsker de to muligheder, der er for at opfylde kravene i den nye bogføringslov:

1️⃣ Behold Dit Nuværende System: Hør om udfordringerne ved at beholde dit nuværende system og hvornår det skal være opgraderet. Få indsigt i “lovpakkesystemer,” tillægsmoduler, der kan tilknyttes nogle bogføringssystemer.

2️⃣ Skift til Et Godkendt System: Udforsk fordelene ved at skifte til et godkendt bogføringssystem, herunder integrationsmuligheder og potentielle besparelser. Vi går gennem et typisk konverteringsforløb og viser dig, hvordan du kan planlægge et systemskifte uden bøvl.

 

👥 Indlægsholdere:

  • Ina Klestrup, leder af Krøyer Erhvervsservice
  • Erik Nørskov, digitaliseringskonsulent

 

📚 Målgruppe: Denne workshop henvender sig til virksomheder, der anvender et bogføringssystem, som ikke er godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Tilmeld dig nu og få den nødvendige vejledning for at løse dine bogføringssystemudfordringer. Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med navigere gennem disse udfordringer!

Dato

16 januar - 2024

Tid

08:30 – 11:00

Sted

Krøyer Pedersen
Hostrupsvej 4
7500 Holstebro

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 495,- ex moms

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro og Krøyer Pedersen

@erhvervsforumholstebro