Få gratis flybilletter til København tur/retur

Ruten mellem Midtjylland og København har været lukket ned og opstartet ad flere omgange pga. Corona pandemien. Fra den 16. august er det igen muligt at flyve fra Midtjyllands Lufthavn til København og retur

 

Det er en rigtig god nyhed for erhvervslivet i Vestjylland, at DAT nu igen kan starte flyvningen op på ruten Karup – København. Det fejrer DAT og Midtjyllands Lufthavn ved sammen med ErhvervsForum Holstebro at tilbyde en gratis flybillet til alle medlemmer.

Ruten opstartes med en til to daglige afgange på hverdage og i weekenderne flyves der om søndagen fra både Midtjylland og København. Fra uge 36 er der tre daglige afgange mellem Midtjylland og København samt to afgange om søndagen. Det samme er gældende fra København til Midtjylland.

Det er en god nyhed for erhvervslivet

“Ruten har være på standby ad flere omgange og derfor vil jeg gerne slå fast, så ingen er i tvivl, at ruten mellem Midtjylland og København starter igen fra den 16. august. Danmark vender retur til en mere normal tilstand efter at flere og flere er færdigvaccineret mod Corona, ”siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og kvitterer altså nu med at tilbyde en gratis tur til København til alle vore medlemmer.

I ErhvervsForum Holstebro kan vi bare konstatere at det er en god nyhed for vore medlemsvirksomheder.

“Det er et rigtig vigtigt for vore virksomheder, at ruten fra Midtjylland til København er på vingerne igen, og vi kan kun opfordre vore medlemmer til at få udnyttet muligheden igen, så vi fortsat har et tilbud om flyvning til København,” siger Peter Kjeldbjerg, direktør i ErhvervsForum Holstebro. Han kvittererer for det gode tilbud om en gratis flyvetur tur-retur og opfordrer til at så mange som muligt benytter sig af muligheden.

Se videoen, hvor DAT forklarer, hvordan sikkerheden og forholdsreglerne omkring Corona er i top, når du flyver. Flyvning fra Karup starter mandag den 16. august.

 

Sådan benytter du dig af tilbuddet

Tilbuddet gælder frem til dem 31.12.2021. Gavekortet kan aktiveres ved at booke turen hos DAT på tlf. 7692 3040 eller kundeservice@dat.dk. Ved bestilling skal  medlemsnummeret hos ErhvervsForum Holstebro opgives. Rejsen skal bookes senest 7 dage før ønsket afrejse. Se tidsplanen på dat.dk.

Du finder medlemsnummeret på fakturaen fra EFH, hvor det fremstår som “Kundenummer” øverst til højre. Du kan også kontakte sekretariatet på info@erhvervsforumholstebro.dk, og få oplyst dit medlemsnummer.

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)