DK EN

ErhvervsKultur­priserne 2022

Hvem skal vinde en pris på 10.000 kr.

Vær med til at indstille, hvem der skal nomineres til årets seks priser. Dem, der går forrest. Dem, som vi andre kan lære af.

Du kan frit indstille en eller flere virksomheder, som du synes, har gjort det godt. Husk at skrive en god begrundelse.

Navnet på indstillerne bliver ikke offentliggjort.

Vi har nedsat en fagjury til hver pris, som ud fra indstillingerne, vurderer, hvilke virksomheder, der skal nomineres. Den endelige afgørelse om nominering træffes i en storjury bestående af de seks fagjuryer.

Du kan stemme på de nominerede i  5 kategorier fra mandag 10. oktober. Resultatet af den offentlig afstemning vægter 50 procent. Storjuryens afgørelse vejer også 50 procent.

Årets Virksomhed vælges af medlemmerne i ErhvervsForum Holstebro.

Vinderne afsløres til det store Awardshow ErhvervsKulturpriserne 2022 den 11. november.

Læs mere om de enkelte kategorier herunder:

Gives til en virksomhed, der inden for dét eller de seneste år, har udmærket sig i særlig positiv grad og udover det forventelige og dermed været en inspiration for andre.

Sponsoreret af Holstebro Industri- & Håndværkerforening

Gives til en leder, der inden for dét eller de seneste år, i særlig grad, har formået at gøre positive tiltag til gavn for både organisation og medarbejdere og dermed været en inspiration for andre.

Sponsoreret af Lederne Midtvest

Gives til en person, der arbejder eller er under uddannelse i en organisation, og som inden for dét eller de seneste år, har ageret på et inspirerende fagligt niveau udover det forventelige, med positive resultater til følge.

Sponsoreret af Holstebro Handelsstandsforening

Gives til en virksomhed, der inden for dét eller de seneste år, i særlig grad, har formået at arbejde innovativt i egen organisation med succes.

Sponsoreret af Færchfonden

Gives til en virksomhed, der inden for dét eller de seneste år, i særlig grad, har formået at udvikle deres interne kultur til det bedre for medarbejderne og til inspiration for andre.

Sponsoreret af FH Vestjylland

Gives til en virksomhed, der inden for dét eller de seneste år, i særlig grad, har formået at sætte fokus på den bæredygtige agenda og implementeret tiltag i egen organisation.

Sponsoreret af Holstebro Struer Landboforening

 

 

Her kan du indstille dine vinderemner

Vælg en kategori og begrund din indstilling herunder. Du er velkommen til at indstille din egen virksomhed, og du må gerne indstille i flere kategorier.

Din identitet bliver ikke offentliggjort.

Læs mere om ErhvervsKulturpriserne 2022
@erhvervsforumholstebro