DK EN

Vi er klar til at hjælpe dig, hvad end du skal til at starte din iværksætterrejse, eller at din rejse allerede er begyndt.

Få adgang til netværk og månedlige businesscafeer, hvor du kan møde andre selvstændige. Du kan også få 1:1 vejledning eller springe på iværksætterkurser, så du kan komme godt i gang eller videre med din forretning.

Vi tilbyder

Infomøder for iværksættere

Vi holder gratis informationsmøder, som giver dig et godt udgangspunkt.

Alle er velkommen. Du får information og værktøjer, som hjælper dig med at træffe beslutning om, du skal gå videre med din ide eller ej.

Desuden får du introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere.

 

Gratis 1:1 vejledning

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at starte egen virksomhed. Uanset om du har en løs ide eller en færdig forretningsplan, kan en fortrolig samtale med vores konsulent hjælpe dig med at få styr på mange af de spørgsmål.

1:1 samtalerne foregår i et fortroligt rum, og der er ingen dumme spørgsmål. Her kan du lufte alle de tanker, du gør dig om at starte virksomhed.

Gratis kursus for iværksættere

Du har mulighed for at få hjælp og inspiration til at komme godt i gang eller udvikle din virksomhed på dette kursus. Ganske gratis!

Kurset kører både forår og efterår og tilrettelægges i samarbejde med StartVækst Struer og StartVækst Lemvig, så du får også lejlighed til at møde iværksættere fra Struer og Lemvig kommuner.

Kurset er delt op i 6 moduler og en introduktionsaften.

Indhold på iværksætterkursus

Modul 1: Forretningsplan og a-kasse

Første spadestik til det at starte virksomhed. Derudover arbejdes der med din forretningsplan og strategi. De forskellige virksomhedsformer vil også blive introduceret.

Modul 2: Jura og forsikring

Vi giver dig et indblik i, hvilke forretningsmæssige forhold du skal overveje som selvstændig, hvilke juridiske forhold der gælder i forbindelse med virksomhedsetablering, og hvilke regler der er for a-kasser m.v.

Modul 3: Salg og markedsføring

Vi træner elevatortalen, hvilket betyder, at vi forbereder dig til mødet med kunden og til den dialog, der skal sikre dig salget. Du får mulighed for kort at præsentere din kommende virksomhed for de andre deltagere.

Vi gennemgår også salg af dine varer og dine ydelser, kundekontakt og giver dig nyttig viden om branding og service.

Modul 4: Digital markedsføring

Vi kigger bl.a. på forskellige værktøjer til din markedsføring og mulighederne med online markedsføring. Vi taler også om, hvordan kan du drage nytte af de sociale medier og andre digitale platforme.

Modul 5: Økonomi og skat

Hvordan forholder du dig til skat, indberetter moms m.v.? Vi giver dig værktøjer til, hvordan du laver bogføring, regnskab, lægger budgetter m.m.

Modul 6: Finansiering og rådgivning

Hvordan skaffer du midler til opstart af din virksomhed? Find ud af, hvilke muligheder du har, og hvilken støtte og rådgivning du kan få fra STARTVÆKST Holstebro, Struer eller Lemvig, Erhvervshus Midtjylland m.fl.

Få mere at vide

Kontakt vores projektleder og iværksætterkoordinator Mette Kim Saaby Sand og få mere at vide om mulighederne for 1-1 vejledning, business cafeer og deltagelse  iværksætterkursus.

 

Mette Kim Saaby Sand

mette@efho.dk

+45 50 88 90 58

@erhvervsforumholstebro