Skab udvikling i virksomheden med viden fra jazzmusikeren, fremtidsforskeren og fodboldcoachen

En helt ny konference bruger tværfaglighed og andre fagligheders værktøjer til at ruste virksomheder og organisationer til at navigere i en uforudsigelig hverdag. Kurs mod ukendt vækst finder sted 12. august på Nørre Vosborg, hvor man bl.a. kan møde jazzmusiker Niels Lan Doky, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og mentaltræner hos FC Midtjylland Troels Banggaard.

Af Hannah Oxenvad Svarrer

Kommunikationskonsulent

I marts 2020 blev virkeligheden ændret brat for næsten alle danske virksomheder fra den ene dag til den anden, da coronapandemien ramte. Det gjorde det helt tydeligt, at ét af de vigtigste kompetencekrav i fremtiden bliver at kunne navigere i en uforudsigelig verden og være i stand til at innovere og udvikle sin virksomhed dynamisk og hurtigt.

Disse kompetencer søger heldagskonferencen Kurs mod ukendt vækst at styrke hos erhvervsledere og kulturaktører gennem deling af værktøjer, konkrete råd og erfaringer fra nogle af landets førende eksperter inden for deres felter. Én af oplægsholderne på konferencen, Troels Banggaard, head of performance hos FC Midtjylland, fortæller, hvorfor de deltager:

Læs alt om konferencen d. 12. august her

“I FC Midtjylland har vi altid haft fokus på mennesket bag performeren. Det hele menneske. Derfor er det naturligt for os at være med i et setup, hvor det at dele erfaringer på tværs af miljøer er nøglen. Vi tror på, at det at udfordre vores spillere og mennesket bag spilleren gør dem endnu stærkere og gør dem i stand til at række ud efter de mål og drømme, de har. Jeg glæder mig til at dele, hvordan vi arbejder med og ønsker at implementere tværfaglig udvikling her i FC Midtjylland, ” fortæller Troels Banggaard.

 

Troels Banggaard, head of performance hos FC Midtjylland, giver på konferencen sine bud på, hvordan erhvervslivet kan lære af elitesport og elitekulturudøvere.

ErhvervsForum Holstebro bliver samarbejdspartner.

ErhvervsForum Holstebro er gået ind som samarbejdspartner på konferencen, og direktør Peter Kjeldbjerg fortæller om motivationen for samarbejdet:

“Alle har været meget udfordrede under pandemien – men jeg er nødt til at sige, at tiden for store omstillinger er kun lige begyndt. Fx vil vi klimaet komme til at udfordre vores måder at producere på i fremtiden. Den her slags eksperimenter og det at være nysgerrig på nye måder til at prikke til innovationskraften kan give virksomheder en fordel, siger Peter Kjeldbjerg og fortsætter: “Man skal finde sine vitaminer fra andet end ens dagligdag og blive udfordret og motiveret til at tænke i nye baner. Der er ingen garanti for at det virker, men sådan er det jo altid med innovation.”

Partnerskabet betyder også at medlemmer af ErhvervsForum Holstebro kan deltage gratis i konferencen. (se nederst i artiklen)

Konferencen er en del af projektet WIRED, som undersøger, hvordan man på tværs af kultur, sport og erhverv kan udvikle nye kompetencer og lære af hinandens perspektiver og metoder. I WIRED gennemgår ti projektpartnere i teams udviklingsforløb med specialdesignede masterclasses og samskabelse. Det, de skaber sammen, kan være alt fra et videre udviklingsforløb til et produkt eller en produktion. Erfaringerne fra første omgang af WIRED-projektet bliver præsenteret på konferencen.

 

eMød også fremtidsforskeren Anne Skare, som fortæller om fremtidens kompetancekrav. 

Den røde tråd i konferencen er improvisation

Kurs mod ukendt vækst er en netværkskonference, der kobler erhverv, sport og kultur. Den røde tråd i konferencen er improvisation, innovation og tværfaglig udvikling. Der er overordnet to fokusområder: Hvordan erhvervslivet kan lære fra kulturens arbejde med improvisation med kontroltab som et kreativ benspænd, og hvordan kulturudøvere kan inspireres til at sætte deres kompetencer i spil inden for nye udviklingsfelter.

 

Som en del af partnerskabet mellem ErhvervsForum Holstebro og Project Wired er det gratis for medlemmer at deltage. For øvrige er billetprisen 1870,- 

Kontakt os her, hvis du er medlem af ErhvervsForum Holstebro og ønsker at deltage.

 

Udvalg af dagens oplægsholdere og indslag:
• Jazzmusiker Niels Lan Doky
• Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen
• Mentaltræner hos FC Midtjylland Troels Banggaard
• Ensemble Midtvest
• Holstebro Dansekompagni

 

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)