Tak for opbakningen
Tak for opbakningen

Norbert F.V. Ravnsbæk afleverer stafetten

 

ErhvervsForum Holstebro blev etableret i 2019, og her fik Norbert F. V. Ravnsbæk til opgave at etablere den helt grundlæggende struktur og organisation.  Nu er fundamentet på plads, og næste skridt er taget med ansættelsen af Peter Kjeldbjerg i spidsen som organisationens første direktør. Norbert F.V. Ravnsbæk overdrager her stafetten og takker for den store opbakning fra virksomhederne.

 

Af Norbert F.V. Ravnsbæk

Det har være en stor fornøjelse at være med til at opstarte ErhvervsForum Holstebro i 2019.

Undervejs har der været mange tanker og mange beslutninger, som har været med til at lægge fundamentet til en spændende fremtid det nye forum.

Vejen har været forholdsvis lige, og beslutningerne har været velovervejede. Jeg er taknemmelig for, at opbakningen til mit virke som sekretariatschef, fra bestyrelsen og repræsentantskabet, har bygget på tillid og åbenhed.

 

Erhvervsforum Holstebro

Norbert F.V. Ravnsbæk i samtale med Søren Olesen, fmd. for Erhvervs- og Turismeudvalget og Anders Nørgaard fra Holstebro Struer Landboforening under den første “Erhvervsdagen” i 2019.

 

ErhvervsForum Holstebro står med et godt fundament

Jeg vil rette en stor tak til repræsentantskabet, bestyrelsen og taskforcegrupperne i ErhvervsForum Holstebro. Uden Jeres input og store indsats udnervejs, var det ikke lykkedes,

Efter to år står ErhvervsForum Holstebro nu med et godt fundament, et “set up” og en politisk retning, som skal være med til at hæve ErhvervsForum Holstebro til nye højder.

Stort tillykke til Peter Kjeldbjerg, som nu vil tage de næste trin på stigen for den fremtidige erhvervsudvikling, for erhvervslivet i hele Holstebro Kommune.

Jeg glæder mig, og ser frem til at følge Erhvervsforum Holstebros videre færden.

De bedste hilsner
Norbert F. V. Ravnsbæk

 

Erhvervsforum Holstebro

Det nuværende ErhvervsForum Holstebro blev af Holstebro Handelsstandsforening, Holstebro Industri- og Håndværkerforening, Holstebro-Struer Landbo-forening, Dansk Industri, LO, UCH og VIA University sammen med en gruppe erhvervsfolk i 2019

.

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)