Nyheder

EFH får sin første direktør

ErhvervsForum Holstebro har ansat Peter Kjeldbjerg til at få kommunens virksomheder til at arbejde sammen om vækst og udvikling.

Kommune og erhvervsliv bliver partnere

ErhvervsForum Holstebro har netop indgået en formel partnerskabsaftale med Holstebro Kommune om at styrke erhvervsudviklingen i kommunen. Aftalen viser meget godt, at et stærkt erhvervsliv er afhængig af en stærk kommune – og en stærk kommune er afhængig af et stærkt erhvervsliv.

ErhvervsDagen 2020 er udsat

På grund af Corona-forholdsreglerne, har vi besluttet at udskyde ErhvervsDagen, som skulle være holdt 30. oktober 2020.

Få hjælp til grøn omstilling

Holstebro Kommune tilbyder nu at hjælpe virksomheder til at udvikle en grøn udviklingsplan. Her er penge at hente til både plan og den efterfølgende implementering.

Tættere samarbejde på vej

ErhvervsForum Holstebro, Nupark Innovation A/S og Holstebro Kommune arbejder målrettet for at skabe gode muligheder for vækst i kommunens mange virksomheder.

Velbesøgt årsmøde

Mere end 60 deltagere fra ca. 50 virksomheder mv. deltog, da ErhvervsForum Holstebro holdt sit første ordinære årsmøde med generalforsamling.

Velbesøgt årsmøde

Mere end 60 deltagere fra ca. 50 virksomheder mv. deltog, da ErhvervsForum Holstebro holdt sit første ordinære årsmøde med generalforsamling.

Udvid dit netværk

I ErhvervsForum Holstebro har vi kun ét fokus: Vi er her for at gøre det nemmere og sjovere at drive virksomhed i Holstebro Kommune.
Bliv medlem

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)