Om os

Vi vil skabe Danmarks bedste erhvervskultur

De optimale vilkår for vækst for erhvervslivet kommer ikek af sig selv. Det kræver vilje og evne til at arbejde sammen. Og ikke mindst en platform, hvor vi kan samles om at få tingene gjort. 

Derfor har vi skabt ErhvervsForum Holstebro. Initiativet er taget af en række af de største erhvervsforeninger og interesseorganisationer i Holstebro Kommune. Tilsammen repræsenterer foreningerne mere end 800 virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Aktiviteterne i ErhvervsForum Holstebro drives af en bestyrelse, et repræsentantskab, et sekretariat og flere aktive medlemmer, som deltager i arbejdende task forces.

Mange står bag

Initiativgruppen bag relanceringen af ErhvervsForum Holstebro består af Holstebro Handelsstandsforening, Holstebro Industri- og Håndværkerforening, Holstebro-Struer Landbo-forening, Dansk Industri, LO, UCH og VIA University.

Stort engagement

ErhvervsForum Holstebro er drevet af, at mange erhvervfolk deltager aktivt i initiativerne. Det betyder også, at der hele tiden er gang i arbejdet i de nedsatte taskforces, som arbejde med konkrete udfordringer.

Målet er på sigt at få opbygget en mindre organisation, som kan drive og udvikle nye projekter sammen med medlemmerne. 1. april tiltrådte Peter Kjeldbjerg som direktør, som den første ansatte i ErhvervsForum Holstebro.

 

Bliv medlem

Det nye ErhvervsForum Holstebro bygger på det bedste fra flere verdener.

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)