Om os

ErhvervsForum Holstebro – nu i en ny slagkraftig struktur

Hvis vi vil skabe udvikling og vækst for erhvervslivet i Holstebro Kommune og gøre vores indflydelse gældende overfor politikere, lokalt såvel som regionalt, så er vi nødt til at arbejde sammen på tværs af foreninger, institutioner og organisationer.

Derfor har en række af Holstebros største erhvervsforeninger og interesseorganisationer taget initiativ til at genoplive ErhvervsForum i en ny version med en ændret struktur, som sikrer fremdrift og stor tyngde. Tilsammen repræsenterer foreningerne mere end 800 virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner.

ErhvervsForum Holstebro blev stiftet på årsmødet d. 18. marts 2019. Bjarne Sørensen blev valgt som formand og Ann Østergaard som næstformand i repræsentantskabet, der er ErhvervsForum Holstebros øverste myndighed.

Øvrige medlemmer af repræsentantskab og bestyrelse bliver offentliggjort efter konstituerende møder. 

Mange står bag

Initiativgruppen bag relanceringen af ErhvervsForum Holstebro består af Holstebro Handelsstandsforening, Holstebro Industri- og Håndværkerforening, Holstebro-Struer Landbo-forening, Dansk Industri, LO, UCH og VIA University.

Desuden har repræsentanter fra det tidligere ErhvervsForum været aktivt involveret i at lave det oplæg til en ny struktur, som stod sin test ved det stiftende årsmøde d. 18. marts 2019.

Den nye struktur

Det nye ErhvervsForum ønsker at bygge videre på det ”bedste fra flere verdener”, dels for at opnå en handlekraftig og dynamisk forening med høj medlemsinvolvering, dels for at få en ”kendt” struktur, hvor der er sikret en organisatorisk og administrativ stabilitet.

Det betyder i praksis, at det er medlemmerne der peger på mål, indsatser og temaer, som Erhvervs-Forum skal arbejde med. Årsmødet er derfor den øverste instans i foreningen.

Det valgte repræsentantskab prioriterer herefter de indsatsområder, som bestyrelsen skal arbejde med i det kommende år.

Bestyrelsen nedsætter herefter arbejdsgrupper, hvor alle interesserede medlemmer kan byde ind og deltage.

 

 

Bliv medlem

Det nye ErhvervsForum Holstebro bygger på det bedste fra flere verdener.

Udvid dit netværk

I ErhvervsForum Holstebro har vi kun ét fokus: Vi er her for at gøre det nemmere og sjovere at drive virksomhed i Holstebro Kommune.
Bliv medlem

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)