Sådan arbejder vi

Agil organisation med stærkt bagland

ErhvervsForum Holstebro er en agil og fleksibel organisation med ét fokus: At få alle med interesse for erhvervslivet i Holstebro Kommune til at arbejde sammen om vækst og udvikling.

Forummet er skabt på initiativ af en række erhvervsorganisationer, faglige organisationer og uddannelsesinstitutioner, som ønsker ét fælles talerør og ét fælles organ til udvikling på kryds og tværs.

Fokus på resultater

ErhvervsForum Holstebro har fokus på resultater og virksomhedernes udbytte af et medlemskab. Vi ønsker at være en agil organisation, som kan arbejde effektivt både på den korte og den lange bane.

Bestyrelsen nedsætter blandt andet små effektive arbejdsgrupper, der skal arbejde sammen om konkrete emner i en kortere eller længere periode.

Årets højdepunkt er den årlige erhvervsdag i oktober, hvor alle emner kommer i spil og bliver beriget med kvalificerede indspil og udspark.

Fast struktur

Bag den agile organisation står et stærkt bagland med en fast struktur:

Årsmøde

Årsmødet er den øverste myndighed for ErhvervsForum Holstebro. Årsmødet er foreningens generalforsamling for alle med interesse for erhvervsudviklingen i Holstebro Kommune og finder typisk sted i april. Årsmødet vælger foreningens repræsentantskab.

Repræsentantskab

Repræsentantskabet består af 12 medlemmer. Otte er udpeget af en række nøgleorganisationer i kommunen. Fire er valgt af årsmødet. Repræsentantskabet udpeger en bestyrelse og udstykker de overordnede retningslinjer for bestyrelsens arbejde og indsatsområder.

Bestyrelse

Bestyrelsen består af 5-7 medlemmer. Det er bestyrelsen, der driver ErhvervsForum Holstebro fx ved at nedsætte arbejdsgrupper og udvalg med bred repræsentation fra medlemmerne. Det er også bestyrelsen, der varetager kommunikationen fra ErhvervsForum Holstebro.

Sekretariat

Sekretariatet består ind til videre af en sekretariatsleder, der er udførende sekretær for bestyrelse og repræsentantskab. Sekretariatet holder til i et kontorfællesskab i Nupark og er altid tilgængelig på mail og telefon.

 

ErhvervsForum Holstebro

Nupark 51, 7500 Holstebro

Sekretariatsleder: Norbert Ravnsbæk

Tlf.  9611 9400
info@erhvervsforumholstebro.dk

Formand for bestyrelse og repræsentantskab: Bjarne Sørensen

Tlf. 4040 9507
bs@aflensborg.dk 

Bliv en del af netværket

Udvid dit netværk

I ErhvervsForum Holstebro har vi kun ét fokus: Vi er her for at gøre det nemmere og sjovere at drive virksomhed i Holstebro Kommune.
Bliv medlem

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)