Stem på kandidaterne til ErhvervsKultur Priserne 2021

Se hvem, der er med i opløbet om en  ErhvervsKulturpris den 29. oktober 2021.

 

 

Bedste SamarbejdsKultur

Code of Care

Code of Care er skabt i Holstebro i tæt samarbejde mellem virksomhedsledere, jobcentret og kommunen. Med det meningsfulde formål at sprede det sociale ansvar, så endnu flere virksomheder ser værdien af at skabe småjobs til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer. Til gavn for det enkelte menneske, virksomheden, øvrige medarbejdere, kommunen – og hele velfærdssamfundet. Metoden er spredt ud til hele landet og skaber derved positiv omtale af Holstebro Kommune ud fra mottoet: Mere Care – Mindre Mig.

FysioDanmark Holstebro

FysioDanmark Holstebro arbejder med udvikling af mennesker. I et andelstanke-baseret arbejdsfællesskab bestående af 7 ejere og knap 100 medarbejdere i 8 virksomheder, søges der konstant synergier. De tror på kollektiv IQ, høj faglighed og diversitet, gennemsyret af værdier som ordentlighed, rummelighed, nærvær og tillid. Via fællesskab og relationer, er visionen sammen at skabe de bedste forudsætninger for behandling, træning og sund livsstil – og dermed bidrage til folkesundheden.

3DCP

På Slagterigrunden i Holstebro bygger det unge og ambitiøse byggefirma 3DCP bæredygtigt ved hjælp af 3D bygge teknologi. På meget kort tid har 3DCP engageret utrolig mange mennesker og virksomheder i deres spændende pionerprojekt, hvor op mod 13 lokale virksomheder og Kommunen medvirker. 3DCP har skabt en fælles ånd blandt byens virksomheder, samt i Kommunen, om at lade Holstebro gå forrest i udviklingen af nye byggemetoder og de har planer om at revolutionere branchen.

 

Afstemningen er afsluttet

 

Bedste UddannelsesKultur

STS Biler

Hos STS Biler er uddannelse og ny viden helt fundamentalt, da også bilbranchen er under konstant udvikling. Derfor er der også stærkt fokus på at sikre lærlinge en god og tryg hverdag, hvor udvikling i både faglige og menneskelige færdigheder er helt essentiel. Der hersker en anerkendende og inkluderende kultur som krydres med erfarne medarbejdere og topmoderne udstyr. Tilsammen giver det et absolut professionelt læringsmiljø.

Restaurant JA

På Restaurant JA har de kæmpestore ambitioner om at være en restaurant i den absolutte superliga. Alligevel formår de at skabe en familiær stemning, hvor der er plads til både tårer og kæmpestore grin. Som elev i restauranten er der plads til at fejle. Til at lære og blive bedre. Til at forfølge drømme. Både hos den enkelte og i teamet. Fællesskabet og samhørigheden er essentiel for at styrke og forbedre teamet og drive udviklingen.

Vald. Birn

I støberivirksomheden Valdemar Birn arbejdes der løbende med at få ufaglærte talenter til at tage en faglig uddannelse. Der uddannes både unge, gamle og udlændinge – det er nemlig lysten der driver værket. Vald. Birn har også bevist, at de er klar til at investere i lokale uddannelser, vækst og fremtiden, både økonomisk og fagligt, når de med nysgerrighed samarbejder med studerende om ny viden og projekter. Vald. Birn sætter et positivt eksempel.

 

Afstemningen er afsluttet

 

Bedste BæredygtighedsKultur

Hydract

Hydract blev skabt i Vestjylland ud fra en vision om, at vandhydraulik er en langt mere miljøvenlig energiform end trykluft. Resultatet er blevet en serie af procesventiler som reducerer energiforbruget og CO2 emissionen med mere end 90%. Hydract’s enestående præcision og pålidelighed medfører, at fødevarespildet i procesanlæg reduceres markant, mens nye procesmuligheder gør det muligt at reducere vandforbrug og udledning af spildevand med op til 50%.

Hestbjerg Økologi

Hestbjerg Økologi er skabt ud fra en bæredygtig tankegang, hvor både den sociale, økonomiske og miljømæssige bundlinie er i fokus. Her føres grisene tilbage til deres sande natur, nemlig i skoven under de plantede poppeltræer – endda med eget wellness-område. Landbruget drives med et vågent øje på både mennesker og naturen, for det hele er jo kun til låns. Hestbjerg Økologi viser vejen til at forene dyrevelfærd og bæredygtighed i en sund økonomi.

JH Agro

Til trods for JH Agros lille størrelse, kan de have en afgørende indflydelse på landbrugets indsats for at reducere udledning af især de miljøbelastende stoffer Ammoniak og Metan i kvæg- og svinestalde. Dette gøres med Deres miljøteknologiske anlæg JH ForsuringNH4+ der også bidrager til bedre indeklima i staldene – til gavn for både dyr og ansatte på gården. JH Agro bruger desuden lokale leverandører og deres teknologi bidrager til at holde produktion og dermed også arbejdspladser i Danmark.

 

Afstemningen er afsluttet

 

Bedste MedarbejderKultur

Wemarket

Hos marketingbureauet Wemarket Holstebro praktiseres Lifebalance. Arbejdsdagen tilpasses den enkelte medarbejders behov for arbejdstid og sted. Både det mentale og fysiske helbred er i fokus, når der dagligt dyrkes motion og mediteres. Alt dette kombineret med jævnlige personlige samtaler, skal sikre, at Lifebalance er i orden. Wemarket Holstebro ser sig selv som en familie fremfor blot en arbejdsplads. Den tryghed mærkes blandt medarbejderne, når der er højt til loftet og ingen dumme spørgsmål.

Volkswagen Holstebro

Ved Volkswagen Holstebro skabes det gode arbejdsmiljø helt naturligt og ikke med forkromede strategier. En uhøjtidelighed, ”Den gode tone”, efteruddannelse og sociale arrangementer med familiedeltagelse, danner grundlaget for en tryg og sund kultur, hvormed nøglemedarbejdere fastholdes. Med en rummelig tilgang har Volkswagen Holstebro bevist, at de ikke er bange for at give udsatte personer en ny chance. Opfører man sig ordentligt, får man JA til det meste.

Hestbjerg Økologi

Med overenskomst, en omfattende medarbejderhåndbog og et stort nærvær fra Marianne og Bertel Hestbjerg, skabes en forbilledlig medarbejdertrivsel hos den økologiske griseproducent Hestbjerg Økologi. Diversiteten i både alder, nationalitet og uddannelse er stor og det samme er friheden til at fejle og lære i de selvstyrende teams. Hestbjerg Økologi er lykkedes så godt med deres medarbejderkultur, at der sjældent er behov for at søge nye medarbejdere – der er nemlig altid nogen, der allerede står i kø.

 

Afstemningen er afsluttet

 

Bedste LedelsesKultur 

Dansk Miljø- og Energistyring

Hos Dansk Miljø- og Energistyring er medarbejderne i centrum og ses som det vigtigste aktiv. Her findes hverken siloer eller dem-og-vi-tænkning, for der samarbejdes på tværs af fagligheder i små teams. Samtidig har Dansk Miljø- og Energistyring en flad struktur med få ledere og en stor frihed til selvledelse. Alt dette skaber motivation, ejerskab og høj kvalitet i det færdige produkt, hvilket er afgørende for et stærkt resultat og det gode omdømme.

Hestbjerg Økologi

Marianne og Bertel Hestbjerg har skabt en kultur, hvor der løftes i flok, selv på de dage, hvor tøjet bliver gennemblødt og hænderne iskolde. For alle er på en mission om at forene bæredygtighed og dyrevelfærd til en god forretning. Med en bredt sammensat medarbejderskare, arbejdes der hos Hestbjerg Økologi, løbende på at sikre forståelse for virksomhedens målsætning. For som de siger: ”Når du kender målet, er der langt størst chance for at komme frem”.

Holstebro Rejsecenter

I en tid, hvor rejsebranchen har været tvunget helt i knæ, har Holstebro Rejsecenter formået at stå igennem og har fastholdt hele medarbejderstaben. Det har ikke været uden ofre for ejeren Peter Kjærgaard og bestyrelsen, som arbejdede med det sigte, at selskabet skulle stå stærkere efter pandemien. Her er tale om en ledelse, som har udvist beslutsomhed og investeret i fremtiden i en svær situation – til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

 

 

Afstemningen er afsluttet

 

Bedste InnovationsKultur

Hydract

Hydract har gennem 12 år udviklet og patenteret en banebrydende ny ventilteknologi, som gør det muligt, at erstatte trykluft med vandhydraulik til drift af procesventiler i fødevareindustrien over hele verden. Foruden at gøre produktionen af flydende fødevarer som f.eks. øl, sodavand, mejeriprodukter og juice mere bæredygtig, gør Hydract-ventilernes robuste og digitale styring det muligt for fødevareproducenterne at fordoble kapaciteten på eksisterende anlæg og at producere et hvilket som helst produkt Just-In-Time og On-Demand.

3DCP

Byggefirmaet 3DCP vil revolutionere byggeriet som branche – intet mindre! De bygger på en helt ny måde, med helt ny teknologi, for at skabe en bedre og renere byggeproces med minimalt spild. Med 3D-print teknologien, vil 3DCP ikke bare gøre byggeriet hurtigere og billigere, men også grønnere og mindre nedslidende på håndværkere. De går forrest, med støtte og forankring i det lokale, med ambitionen om at forandre byggeriet som vi kender det.

Degn TopShop

Hos den familieejede tøjbutik Degn TopShop, ramte COVID-19 krisen i første omgang som en mur. Ret hurtigt piblede de innovative idéer dog i hovederne på de to unge søskende Christian og Christine. Som én af de første i Danmark introducerede de salg via Facebook Live events med en tilknyttet chat-robot. Den nye salgsmetode har vakt opsigt og givet inspiration i branchen, mens Degn TopShop har boostet salget eksplosivt og fortsætter eventyret.

 

 

Afstemningen er afsluttet

 

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)