Tættere samarbejde på vej

ErhvervsForum Holstebro, Nupark Innovation A/S og Holstebro Kommune har mindst én ting til fælles: Alle arbejder målrettet for at skabe gode muligheder for vækst i kommunens mange virksomheder.

Lige nu er der en spændende proces i gang med at formulere en konkret samarbejdsaftale hvor de tre parter arbejder tæt sammen på områder, hvor det giver mening for at slå kræfterne sammen for at udnytte resurserne så optimalt som muligt.

Hver part har sine særlige opgaver og styrker, og det bliver der med en kommende samarbejdsaftale ikke rokket ved. Aftalen tager afsæt i de områder, hvor det giver mening at arbejde tættere sammen om konkrete aktiviteter end i dag.

Forventningen er en aftale, der kan træde i kraft allerede i år, og efter et møde mellem repræsentanter for bestyrelsen for ErhvervsForum Holstebro og Erhvervs- og Turismeudvalget fra byrådet, er der ingen tvivl om, at alle kan se en fordel i et godt samarbejde. Det kan gå hen og blive rigtig godt.

Udvid dit netværk

I ErhvervsForum Holstebro har vi kun ét fokus: Vi er her for at gøre det nemmere og sjovere at drive virksomhed i Holstebro Kommune.
Bliv medlem

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer, der repræsenterer mere end 800 virksomheder i Holstebro Kommune. Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro og bidrage til og få glæde af det fælles fokus på vækst og udvikling.

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Nupark 51
7500 Holstebro

Sekretariatsleder: 
Norbert F. V. Ravnsbæk
Tlf. 9611 9400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)