Virksomheder med grønne planer styrker hinanden i nye netværk

Med to nye netværk og et partnerskab med en markant lokal erhvervskvinde og forandringsleder vil vi understøtte virksomheder, som søger sparring og inspiration til mere bæredygtighed i forretningen.

I første omgang åbner vi et til to mindre netværk for ejerledere, hvor du, som ejer din egen virksomhed kan sparre med andre ejerledere om muligheder og udfordringer i et fortroligt forum.

Samtidig introducerer vi et netværk for ledere, som sidder med ansvaret for at udvikle grønne handlingsplaner i virksomhederne.

Den grønne omstilling, og de øgede krav om at virksomheder tager et udvidet ansvar gennem ESG-rapportering, er noget, der optager det lokale erhvervsliv. Filmen er optaget på ErhvervsDagen 2021.

På ErhvervsDagen 2021 fik vi kastet lys på de kæmpeudfordringer, som virksomhedsejere og virksomhedsledere står overfor i de kommende år. Vi har efterfølgende oplevet efterspørgsel på netværk fra vore medlemmer, hvor de og deres ledere kan hente inspiration og støtte hinanden i den omstilling, deres virksomheder skal igennem.

Facilitator af de nye netværk er en erfaren forandringsleder

ErhvervsForum Holstebro har valgt at lave et partnerskab med den erfarne erhvervsleder Dorte Zacho Martinsen som facilitator på de nye netværk. Dorte har gennem sit virke som ejerleder fået stor erfaring med omstillingsprocesser og har arbejdet med implementering af verdensmål i forretningen.

Dorte har desuden, om nogen, fingeren på pulsen, hvad angår nye tiltag fra erhvervsfremmesystemet og har i det hele taget et rigtig godt indblik i junglen af tilskudsmuligheder, når man arbejder med grøn omstilling. Udover en række bestyrelsesposter i blandt andet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og BM Silo, driver Dorte i dag sit eget konsulentfirma SMV360°.

 

Dorte Zacho Martinsen 

Tilmeldingen til nye ledernetværk er åben for de medlemmer, der ønsker at udvikle forretningsstrategien, så den lever op til kommende krav om bæredygtighed, socialt ansvar og ledelse

Læs alt om vore udviklende netværk og se, hvordan du tilmelder dig

 

Genoplev ErhvervsKulturpriseN 2021

Vindere, fotos og video fra festen
Se mere

Om os

ErhvervsForum Holstebro er etableret i 2019 af en række organisationer i Holstebro Kommune.

Alle virksomheder i kommunen kan blive medlem af ErhvervsForum Holstebro 

Kontakt

ErhvervsForum Holstebro
Hjaltesvej 16
7500 Holstebro

Tlf: 96 119400

info@erhvervsforumholstebro.dk

CVR 40472290
Vestjysk Bank 7600 1818186

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)