DK EN

Afstemning ErhvervsKulturPriserne 2022

Hvem skal vinde en pris på 10.000 kr.?

Nu har du mulighed for at stemme på kandidaterne til årets ErhvervsKulturPriser.

Du kan stemme på de nominerede i fem kategorier. Resultatet af den offentlige afstemning vægter 50 procent i det samlede resultat.

Vi har nedsat en fagjury i hver kategori. Fagjuryerne har vurderet de nominerede og præsenteret deres indstilling for storjuryen. Herefter har storjuryen voteret. Storjuryens afgørelse vægter 50 procent i det samlede resultat.

Årets virksomhed er medlemmers pris. Den vælges af medlemsvirksomhederne i ErhvervsForum Holstebro, som har én stemme hver. Prisen indgår derfor ikke i den offentlige afstemning herunder.

Vinderne afsløres til det store Awardshow ErhvervsKulturpriserne 2022 den 11. november.

Bedste MedarbejderKultur

Prisen er sponseret af FH Vestjylland

HK Scan
HK Scan er nomineret for deres store arbejde med at nedbringe arbejdsulykker i produktionen. Antallet af ulykker er faldet med 95 % som følge af den særlige indsats. Desuden har arbejdet målrettet med at skabe en god og rummelig medarbejderkultur, hvor værdien af diversitet er blevet en del af kulturen. HK Scan har med stor succes rekrutteret og udviklet fremmedsprogede medarbejdere fra andre lande og kulturer.

Idom EL

IDOM el er nomineret, fordi virksomheden praktiserer en høj grad af frihed til at de ansætte kan planlægge deres egen arbejdsdag. Desuden er der en målsætning om at 10 procent af medarbejderstaben udgøres af ansatte med specielle behov. Det skal også nævnes, at IDOM el er særdeles populær som læreplads og ugentlig kontaktes af unge mennesker, der gerne vil have en læreplads i firmaet.

MCB

Hos MCB har de et helt særligt fokus på at skabe en god medarbejderkultur. Først og fremmest arbejder de aktivt med at sikre medindflydelse, så alle bliver hørt og involveret, gennem en udpræget flad organisation. Desuden insisterer virksomheden på, at man som medarbejder prioriterer sin familie og fritid. MCB er blevet grundlagt på et stærkt fællesskab, og det fællesskab gennemsyrer stadigvæk arbejdsklimaet i virksomheden

Årets talent

Prisen er sponsoreret af Holstebro Handelsstandsforening

Joshua Wright/Signe Sønderholm, showUP

Nicklas Hjortshøj Jørgensen, ATRA

Rasmus Stenhøj, Munk Store

Årets leder

Prisen er sponsoreret af Lederne Midtvest

Dorte Bakgaard, Actona Group

 

Lone Sunesen, TV Midtvest

 

Kristian Bjerg, OfficeFit

Bedste InnovationsKultur

Prisen er sponsoreret af Færchfonden

3P Technology

Creative Force

Palcut

Bedste BæredygtighedsKultur

Prisen er sponsoreret af Holstebro Struer Landboforening

Jysk Energi

Miltek

Norto

Årets virksomhed

Årets virksomhed er medlemmers pris. Den vælges af medlemsvirksomhederne i ErhvervsForum Holstebro, som har én stemme hver. Stemmeformular sendes direkte til virksomhederne. Prisen indgår derfor ikke i den offentlige afstemning.

Indsæt canvagrafik med prissponsorer – afventer EKPbaggrund fra Superego

ErhvervsKulturPriserne 2021 – se vindere og galleri

@erhvervsforumholstebro