DK EN

Her kan du blive medlem. ErhvervsForum er for virksomheder, der vil mere

ErhvervsForum Holstebro er en forening for virksomheder og organisationer, der ønsker at engagere sig i erhvervsudviklingen i Holstebro Kommune.

Vi synliggør erhvervslivets betydning for området, vi bidrager til at tiltrække investorer og kandidater til vore virksomheder og vi samarbejder med mange  om udvikle et stærkt erhvervsklima i Holstebro Kommune.

Se listen med vore medlemmer her

Ved at være medlem, støtter din virksomhed indsatsen økonomisk, og samtidig er du med til at give erhvervslivet en tydelig stemme. Samtidig får du adgang til vore inspirerende netværk, events og løbende medlemsinfo.

Du skal blot udfylde formularen. Så bliver du kontaktet af sekretariatet og får en faktura, som passer til antallet af medarbejdere i din virksomhed.

Du er også velkommen til at kontakte vores direktør Peter Kjeldbjerg på 30562228, hvis du vil vide mere.

Medlemsskabet følger CVR-nummeret og hvert medlem har én stemme på årsmødet. Til arrangementer mv. er der sjældent begrænsninger på, hvor mange der kan deltage fra din virksomhed.

Det årlige kontingent:

Det årlige kontingent afhænger af antal ansatte på virksomheden.

 

0-4 medarbejdere. 1.000 kr.
5-19 medarbejdere. 2.500 kr.
20-49 medarbejdere. 5.000 kr.
50-99 medarbejdere. 8.500 kr.
+100 medarbejdere. 12.500 kr.

Foreninger uden medarbejdere. 1.000 kr.
Vi ønsker at støtte iværksættere og give nye virksomheder adgang til vore tilbud. Er du nystartet, og er din virksomhed under et år gammel, faktureres du derfor  ikke for det første års medlemsskab.

Vi håber, at du vil være med.

@erhvervsforumholstebro