DK EN

ErhvervsKulturpriserne 2023 Her er vinderne

 

 

Her kan du se vinderne af ErhvervsKulturpriserne 2023 

 

Bedste Medarbejderkultur

 

Prisen for Bedste Medarbejderkultur gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der inden for dét eller de seneste år i særlig grad, har formået at udvikle deres interne kultur til det bedre for medarbejderne og være til inspiration for andre.

Vinder: ATP Udbetaling Danmark

ATP Udbetaling Danmark er ikke kun effektive til at udbetale pensioner over hele landet, men værdsætter også en stærk medarbejderkultur. De fremmer fællesskab og trivsel gennem aktiviteter som morgensang og anerkender proaktive kolleger med den grønne hoptimist for at opretholde en positiv kultur.

 

Årets Talent

Prisen som Årets Talent gives til en yngre person, arbejdende i en organisation i Holstebro Kommune, der inden for dét eller de seneste år, har formået at gøre positive tiltag til gavn for organisationen og dermed være en inspiration for andre.

 

 

 

Vinder: Caroline Schack, influencer

Som influencer med 50.000 følgere, promoverer Caroline friluftsliv gennem sin virksomhed, samtidig med at hun er mor, soldaterkone, og ambulanceredder. Trods en travl hverdag, finder hun tid til at udforske Norges vildmark i seks uger og dele sine oplevelser i en bog. Hendes passion og eventyrlyst gør hende til en markant figur i influencer-verdenen.

 

Årets Leder

Prisen som Årets Leder gives til en leder, arbejdende i en organisation i Holstebro Kommune, der inden for dét eller de seneste år i særlig grad, har formået at gøre positive tiltag til gavn for både organisation og medarbejdere og dermed være en inspiration for andre.

Vinder: Lisette Sønderby, Thorsminde Havn

Lisette har effektivt ledet Thorsminde Havn, arbejdet for dens udvikling og sikret dens status som servicehavn for Vindmølleparken THOR, hvilket åbner nye muligheder og skaber arbejdspladser for fiskerbyen.

 

Bedste Innovationskultur

Prisen for Bedste Innovationskultur gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der i særlig grad har formået at arbejde innovativt i egen organisation og måske endda allerede høster resultater heraf.

ATP Udbetaling Danmark

I Udbetaling Danmark i Holstebro prioriteres innovation, med fokus på automatisering og effektiv udnyttelse af medarbejdernes kompetencer. Dette har resulteret i en succesfuld talerobot og automatisering af halvdelen af folkepensionsansøgningerne, hvilket skaber betydelige besparelser for hele Danmark, i tråd med vestjysk effektivitet.

 

Bedste Bæredygtigheds-Kultur

Prisen for bedste bæredygtighedskultur gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der inden for dét eller de seneste år i særlig grad, har formået at sætte fokus på den bæredygtige agenda og implementeret denne i egen organisation.

Vinder: Code of Care

Code of Care, grundlagt i Holstebro, arbejder utrætteligt for dem med udfordringer på arbejdspladsen og har udvidet sin rækkevidde landsdækkende. De har senest lanceret Care for Young for at støtte unge i nød og er førende inden for social bæredygtighed.

 

Årets virksomhed

Prisen som Årets Virksomhed gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der har opnået positive resultater på flere parametre. Vinderen af denne kategori er med til at sætte barren højt og er til inspiration for os alle.

Vinder: BIRN

Hos BIRN er der en ny bølge af innovation og grønt fokus. Trods branchens generelle nedgang, har BIRN oplevet vækst og firedoblet deres bundlinje, samtidig med at de har udgivet deres første ESG-rapport, der viser fremskridt på deres grønne rejse. BIRN er nomineret for deres fornyede optimisme og grønne tænkning, som bringer ny energi til en af byens største arbejdspladser.

Æresprisen

Æresprisen gives til en lokal person der har haft en bemærkelsesværdig stor, positiv indvirkning på lokalområdet i Holstebro Kommune og ikke kun ageret for egen vindings skyld.

Personen indstilles og udvælges af storjuryen.

Æresprisen

Lotte Littau

Lotte modtog prisen som et skulderklap for sit store engagement i udviklingen i Holstebro Kommune. Som medstifter af en af kommunens store arbejdspladser Creative Company har hun desuden været med til definere en moderne arbejdsplads.

I dag er Lotte selvstændig, men er fortsat meget aktiv. Blandt andet som bestyrelsesleder hos Slagteriet. Nogle af de ord, som Lotte får med, er at hun er en person, der ikke megen væsen af sig.

Hun er god til at bygge andre op, og når der skal deles medaljer ud skubber hun folk frem i stedet for selv at tage æren. Hun er reel og ærlig. Et menneske og en leder, der også går op i at folk skal have det godt, lyder det i juryens begrundelse.

 

Sådan findes vinderne

Vi har nedsat en fagjury i hver kategori. Fagjuryerne har vurderet de nominerede og præsenteret deres indstilling for storjuryen. Herefter har storjuryen voteret. Storjuryens afgørelse vægter 50 procent i det samlede resultat, ligesom den offentlige afstemning vægter 50 procent.

Tak til vore eventpartnere

@erhvervsforumholstebro