DK EN

5 skarpe til Tejs Madsen “Vi kan ikke tage mere ind før december”

Tejs Madsen, Madsen Byg

Tømrer og ejendomsudvikler Tejs Madsen trives fint med at tingene går stærkt, og det gør de heldigvis stadigvæk. Ordrebrogen er fuld og på trods af stigende materialepriser og udfordringer med at skaffe håndværkere, så ser fremtiden lovende ud hos Madsen Byg. De 5 skarpe går denne gang til Tejs, som også afslører sin passion for god mad og en gammel Mercedes. 

 

Hvad fylder mest i dit arbejdsliv lige nu?

Travlhed og stigende materialer fylder mest lige nu. Så selvom materialer stiger, så har vi stadig meget travlt, hvor vi på nuværende tidspunkt har en hel fuld kalender resten af året.

Hvis du skal forsøge at se 6 måneder frem, hvordan ser det så ud hos jer?

Så ser det aldeles positivt ud, også set i lyset af at der er meget at lave, selvom materialepriserne er steget. Efterspørgslen på håndværkere er stadig meget stor. Fremtiden ser derfor helt sikkert lovende ud.

Hvad motiverer dig arbejdsmæssigt?

Tilfredse kunder og travlhed. Jeg trives generelt godt i en travl hverdag. At gå forrest motiverer mig også i forhold til vores kultur på arbejdet, hvor vores ledelsesstruktur er meget flad. ”Man kalder det vel for meget moderne, men det er sådan jeg trives bedst.” Derfor er der f.eks. også altid nyt værktøj og fine biler til alle vores ansatte.

Hvornår har du sidst været stolt af dig selv?

Det synes jeg, at jeg har grund til at være ugentligt. Jeg passer mine ting både som selvstændig tømrer, udlejer, kæreste og far. Generelt er jeg stolt af at drive en hæderlig virksomhed, hvor vi altid vil have det bedste ud af enhver situation.

Hvordan kobler du af når du har fri?

Jeg har en gammel Mercedes fra 1972, og hvis jeg har haft en vild dag, hvor der har været meget travlt, så elsker jeg at komme hjem og drøne en tur i den. Jeg har en passion for god mad, hvor jeg nyder at besøge restauranter af en vis standard i Danmark. Det er min helt store interesse og et sted, hvor jeg også nyder at koble af.

 

Tejs er 43 år og bor i Holstebro med sin kæreste (snart kone), datter og bonusdatter.

Han er efterhånden et kendt ansigt i Holstebro.

Sammen med sin bror driver han tømrerfirmaet Madsen Byg, som har eksisterende siden 2003 uden en eneste byggeklagesag. Madsen Byg driver desuden et udlejningsfirma, som Tejs er “stolt over”. Han vægter hæderlighed højt, hvorfor de derfor heller aldrig har haft en sag i huslejenævnet. Når Tejs ikke har travlt på arbejde, så kobler han bl.a. af med god mad.

Efter at være blevet udlært startede Tejs stort set ud som selvstændig.

Var med til at renovere det tidligere Riverside (senere kendt som Kaj K), og herfra startede eventyret som selvstændig.

Har nu drevet Madsen Byg I/S i 20 år.

 

 

Tejs Madsen driver sammen med sin bror et voksende udlejningsfirma, som Tejs selv er ret “stolt over.”

De 5 skarpe af Erhvervsforum Holstebro

Denne serie består af 5 skarpe spørgsmål til ledere i Holstebro Kommune. Helt åbne spørgsmål, der besvares i en uformel tone. Bliv klogere på udvalgte personer, deres nuværende arbejdsliv og enkelte dele fra privaten. Det kalder vi hos Erhvervsforum Holstebro “De 5 skarpe”. Ønsker du at være med i de 5 skarpe eller kender du nogle? Så skriv en mail til os.

Konference

Et spørgsmål om tiltrækning

I år skal vi snakke rekruttering og tiltrækning af arbejdskraft. Et stærkt line-up med bl.a. Bjarne Corydon, Anne Sophie Hermansen og Morten Ballisager indtager scenen med deres indspark til et arbejdsmarked under kæmpe forandring.

@erhvervsforumholstebro