DK EN

51 virksomheder i nyt netværk for virksomheder i vest.

En idé fra to erhvervsdrivende i Ulfborg og Ulfborg Borgerforening om at etablere et nyt lokalt netværk for erhvervslivet vest for Hovedbyen Holstebro er blevet godt modtaget. ErhvervsForum Holstebro leverede sammen med initiativtagerne,  Thomas Birch fra Birch Anlæg og Mette Ørts Josephsen fra BoligOne Mogens Kragh i Ulfborg, et oplæg i slutningen af Januar, og det har over 30 lokale erhvervsfolk taget godt imod.

Virksomhederne har meldt sig ind i ErhvervsForum Holstebro, som til gengæld påtager sig at facilitere en række netværksarrangementer lokalt i Ulfborg og Vemb området. En del virksomheder var medlemmer i forvejen, og tilsammen tæller netværket nu 51 virksomheder fra postnumrene 6990 og 7570 (Ulfborg og Vemb)

Det første arrangement er allerede i kalenderen hvor ErhvervsForum Holstebro og Nr. Vosborg er værter ved et opstartsarrangement med spisning og oplæg fra Herregårdens drivkræfter. Her kan deltagerne møde Thomas Holme, som står for hotel og restaurationsdelen og Helle Sigh, som står for den kulturelle del.

 

Det nye netværk i vest er sat stævne den 7. april, hvor to af medlemmerne, Hotel Nr. Vosborg og Fonden Nr. Vosborg byder indenfor.

“Det har længe været ønsket, at få etableret et erhvervsnetværk i Ulfborg-Vemb-området, hvor vi kan mødes, netværke og tage ting op, som betyder noget for os, der driver virksomhed i den vestlige del af kommunen,” fortæller Mette Ørts Josephsen, som har taget initiativet til netværket sammen med Thomas Birch.  Mette arbejder til daglig hos BoligOne Mogens Kragh I/S, Ulfborg Vemb og sidder samtidig i bestyrelsen i Ulfborg Borgerforening. Thomas er anlægsgartner og står for Birch Anlæg i Ulfborg.

Vi sikrer medlemmerne kontinuitet og adgang til den store pakke

“Ideen med at gå sammen med ErhvervsForum er både, at vi igennem dem får nogen til at sikre kontinuiteten og kommunikationen med medlemmerne. Samtidig får de lokale virksomheder også adgang til den samlede pakke af tilbud om netværk, workshops og events  i ErhvervsForum,” Fortæller Thomas Birch.

 

Ideen om et netværk i vest er vokset frem omkring dette bord på kontoret ved Birch Anlæg. Her det fra venstre Mette Ørts Josephsen, Thomas Birch og Peter Kjeldbjerg, direktør i ErhvervsForum Holstebro

Foreløbig har  51 virksomheder i Ulfborg og Vemb-området meldt sig under fanerne i ErhvervsForum Holstebro og dermed adgang til netværksaktiviteterne. Samtidig er de lokale byrådspolitikere også blevet inviteret til at deltage.

 

Medlemsvirksomhederne i Ulfborg og Vemb området er pr. 1. februar:

Chrois Rail
10-4 Byggecenter og Tømmerhandel Ulfborg
Vestjysk Kloak & Anlæg ApS
Thorsminde Camping ApS
Peter Maarup Skov og Landskab ApS
Mil-Tek Danmark A/S
Biscayen L 353
Thorsminde Havn
Thorsminde Indkøbsforening
Gammel Havn Café
Min Købmand v. Vandkanten
Restaurant Vestkysten & Restaurant St. George
Cafe Havglimt
Fjand Feriecenter
Nørgaard Fisk & Røgeri
VW & Retro Museum
PoultryWeb
Ulfborg Borgerforening
Ulfborg Klinik for Fysioterapi
Pallisbjerg
Staby Fliser & Hegn
Midtvest Malerfirma
Ole Hansen
Birch Anlæg
Midtvest VVS
Vem Borger- og Erhvervsforening
Stabil Service
Veigaard Møbler
Esager
EDC Ulfborg
El-firmaet Brink & Madsen
Volsager Mini Teknik
Erling Mose Pedersen
Stråsø Savværk
Kahoy
Staby murerforretning
Nygaard Byg
London Bazaar
Porcelinge.dk
FB El-teknik
TR-Erhverv
Gallery LM
Holstebro Grader Service ApS
Wiley X
Villumsens Bolighus
Vemb Og Omegns Brugsforening
Skiold Jyden
Nr Vosborg Hotel & gastronomi
Flamingo Naturpark
Langes Bogføring og Regnskabsassistance
Icentrum
Nordsmark
Vemb Slagter
Fonden Nørre Vosborg
Dan Andersen

 

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro