DK EN

Vi fejrer erhvervslivet med 6 nye priser

Kunsten at klappe af os selv

Vi hepper simpelthen for lidt i Vestjylland. Det er helt forkert, for vi gør det jo egentlig fantastisk.

DIREKTØRENS BLOG: Som virksomheder bliver vi målt på toplinie og bundlinie. Men vejen derhen kræver vedholdende fokus på innovationskraft, dygtige medarbejdere, ledelse og alt det andet, som udgør en stærk erhvervskultur. Ved at heppe på dem, der går forrest kan vi spille hinanden stærkere.

Af Peter Kjeldbjerg

“Den der lever stille lever godt.”  Nej vel?

Intet kan være forkert. Medmindre man da arbejder med noget småkriminelt, ernærer sig som privatdetektiv eller noget i samme dur.

Ikke desto mindre oplever man igen og igen dygtige erhvervsledere, der med et sigende blink gentager denne sejlivede usandhed ved enhver lejlighed. For nogen måske, fordi det er blevet en vane.

Det laver vi om på nu.

Vi skal heppe mere og spille hinanden bedre

Vi skal være tydelige og stå skarpt overfor kunder og jobsøgende. At vi skal have kunder, giver ligesom sig selv, men vi skal også hele tiden holde os i topform og fremstå attraktive i for at kunne tiltrække de bedste medarbejdere og ledere.

Lad os bare slå fast: Morgendagens vindere er de virksomheder, der har den største innovationskraft, den stærkeste ledelse, de bedste medarbejdere, forstår at udvikle sig bæredygtigt og forstår at følge med tiden.

Det vil vi gerne understøtte i ErhvervsForum Holstebro. Vi tror på, at vi kan spille hinanden bedre, og derfor introducerer vi nu ErhvervsKulturpriserne.

Vi fejrer vinderne ved en kæmpefest på Erhvervsdagen den 29. oktober

Jeg håber, at I allesammen har lyst til at lege med, når vi nu sætter gang med udvælgelsen af de 6 vindere i seks kategorier:

Bedste bæredygtighedskultur

Bedste innovationskultur

Bedste ledelseskultur

Bedste medarbejderkultur

Bedste samarbejdskultur

Bedste uddannelseskultur

I første omgang er det os allesammen, der kan indstille kandidater til priserne. Det kan være medarbejdere, der gerne vil hylde deres arbejdsplads, kolleger, konkurrenter eller glade kunder. Det gør vi frem til 10. august, hvor vores sommerkomité går i aktion og udvælger de nominerede i hver kategori.

Dommerkomiteen består af en repræsentant for hver af vores otte sponsorer samt repræsentanter fra ErhvervsForum Holstebro. Komiteen har desuden en advokat som overdommer

Vi markerer og fejrer erhvervslivet i hele Holstebro Kommune med en gallafest ved ErhvervsDagen den 29. oktober i Musikteatret Holstebro. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

ErhvervsKulturpriserne er født i vores task force for synlige virksomheder

Tilblivelsen af ErhvervsKulturpriserne er iøvrigt et rigtig godt eksempel, på hvad der kan komme ud af arbejdet i de aktive arbejdsgrupper, som vi har nedsat i ErhvervsForum Holstebro – det som vi kalder “task forces”. I dette tilfælde er det Task force for synlige virksomheder, der henover vinteren har arbejdet med priserne, skaffet sponsorer og samarbejdspartnere.

Flot arbejde.

Nu bliver det spændende at se, hvilke virksomheder der står på scenen, når vi fejrer priserne den 29. oktober.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro