DK EN

At ”sælge Holstebro” bliver en del af Kristinas nye jobbeskrivelse

“Don’t tell it – show it.” Det er en hyppigt brugt tommelfingerregel blandt professionelle, der arbejder med storytelling. I tilfældet Kristina Hvas Stokholm giver den gamle læresætning helt ny mening. Som ny Content Manager i ErhvervsForum Holstebro er hun selv eksemplet på, hvad det hele handler om: At bringe Holstebro i offensiven, når det gælder om branding og tiltrækning af talenter til erhvervslivet i Holstebro Kommune.

Kristina har selv rykket familie og job fra Århus til Holstebro, og nu skal hun hjælpe ErhvervsForum og vore 340 medlemsvirksomheder med at få mange flere til at gøre det, som Kristina har gjort. Kristina er uddannet i kommunikation ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og kommer fra en stilling som Communication Officer i rekrutteringsfirmaet HumanTrust i Århus. I forbindelse med sin uddannelse har hun blandt andet arbejdet med kommunikation i FC Midtjylland.

 

Kristina Hvas Stokholm er oprindeligt fra Harboøre. Her er hun i gang med at arbejde med sin nye kollega, Sara Brunsgaard Poulsen. 

Kristina er personificeringen af det, som det hele handler om

– Kristina er det helt rigtige match til ErhvervsForum Holstebro. Vi har i vores første levetid øvet os i at blive en relevant medlemsorganisation, hvor en af de fornemmeste opgaver er at styrke områdets brand som et sted, hvor nye virksomheder, investorer og talenter har lyst til at være med. Kristina har den helt rigtige faglige baggrund til at hjælpe os videre med den opgave, og så gør det bestemt ikke noget, at hun selv er en slags personificering af det, som det hele handler om, siger direktør Peter Kjeldbjerg.

 

– Det gør bestemt ikke noget, at hun selv er en slags personificering af det, som det hele handler om, siger direktør Peter Kjeldbjerg.

Opgaven virker da også som det allermest naturlige for hovedpersonen, som netop har bygget hus i det nye boligkvarter Alstrup i Holstebros nordvestlige del:

– Jeg er virkelig typen, der har taget det her flyt til mig, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at sælge Holstebro overfor mine bekendte i Århus. At det ligefrem kunne blive en del af min jobbeskrivelse, er jo bare fantastisk, fortæller Kristina med et stort grin.

Holstebro er langt bedre, end sit rygte

Kristina Hvas Stokholm havde første arbejdsdag 1. marts. Den nye Content Manager skal som noget af det første i gang med at finpudse strategien for en styrket indsats for markedsføringen af erhvervslivet i hele Holstebro Kommune. Ikke mindst for at hjælpe virksomhederne med at stå stærk i konkurrencen og arbejdskraften.

– Holstebro Kommune er langt bedre, end sit rygte. Det glæder jeg mig til at være med til at gøre noget ved, fortæller Kristina Hvas Stokholm.

Forstærkningen af holdet er blevet mulig, fordi virksomhederne i løbet af det sidste år har meldt sig ind i stort tal. Alene i årets første måneder er der kommet 40 nye medlemmer til, så medlemskredsen nu tæller 340 virksomheder og organisationer. Samtidig har byrådet igennem det seneste budgetforlig tilkendegivet, at Holstebro Kommune vil være med til at styrke det økonomiske grundlag for ErhvervsForum Holstebro.

Se listen over alle vores medlemmer her.

 

Erhvervsforums direktør Peter Kjeldbjerg og netværks – og eventkoordinator Sara Brunsgaard Poulsen får styr på deltagerne til Erhvervsdagen 2021.

I kan godt tillade Jer at have store forventninger

– Bestyrelsen og jeg oplever den store tilslutning som et rungende JA til et stærkt og dynamisk ErhvervsForum Holstebro, som styrker fortællingen om erhvervslivet og samtidig markerer sig som en dygtig og troværdig samarbejdspartner over for kommunalpolitikere og embedsmænd i Holstebro Kommune, fortæller direktør Peter Kjeldbjerg, som tilføjer, at man roligt kan tillade sig at have store forventninger til den nye lokale medlemsorganisation i fremtiden.

Den faste stab i ErhvervsForum Holstebro består nu af tre personer: Direktør Peter Kjeldbjerg, som startede i april sidste år, netværks – og eventkoordinator Sara Brunsgaard Poulsen, som kom til i september og nu også Content Manager Kristina Hvas Stokholm. Derudover er organisationen suppleret af en gruppe af aktive partnere, selvstændige erhvervsfolk, som gennem samarbejdsaftaler hjælper med at drive nogle de mange netværk.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro