DK EN

Derfor er vi medlem i ErhvervsForum: – Vi spilder ikke tiden på kaffe

ErhvervsForum Holstebro har nu rundet over 330 medlemmer, og flere er på vej. Men hvad er grunden til, at virksomhederne vælger at melde sig ind?

Vi har spurgt nogle af medlemmerne.

Af Nadia Nikolajeva

Navi Media

 

Oliver Mogensen, indehaver, Movino.

– Vi meldte os ind, af solidariske årsager. ErhvervsForum har kun sin berettigelse, hvis vi er mange medlemmer, for så bliver det et talerør. Vi bakker også op omkring de initiativer som ErhvervsForum står bag – heriblandt også den nyopstartede Business Bar. Det kan godt være, det er en kliché – men sammen står vi stærkere, siger Oliver Mogensen, som er en af de to ejere af vinbutikken og spisestedet Movino i Holstebro.

 

Michael Flæng Larsen, supply chain manager, Fumac.

Michael Flæng Larsen fra møbelproducenten FUMAC i Vinderup tog imod muligheden for at være med i et af ErhvervsForum Holstebros netværk.

– Jeg tilmeldte mig netværket for produktion pga. muligheden for at sparre med andre som arbejder med produktion og personaleansvar. Mit udbytte af netværket har indtil videre været muligheden for at drøfte forskellige udfordringer og problemstillinger fra den daglige drift med andre som oplever nogle af de samme ting, som jeg gør. Det er fedt at få ideer og værktøjer til at løse de forskellige daglige udfordringer, fortæller Michael Flæng Larsen.

 

Tove Madsen, marketingchef & direktionsassistent, Fumac.

Hos FUMAC er også marketing manager Tove Madsen medlem af et netværk, som lever op til hendes forventninger på det faglige plan.

– Vi spilder ikke tiden på kaffe – selvom kaffe også er godt, siger hun om netværket.

– Jeg tilmeldte mig ErhvervsForum Holstebros netværk for kommunikation og marketing for at få faglig og personlig inspiration fra andre ligesindede. I hverdagen savner jeg sparring, da FUMACs marketing- og kommunikationsafdeling kun består af en medarbejder – mig. Samtidig er det spændende og udviklende at lære nyt fra andre brancher – og så skader det jo ikke at udvide sit netværk i det midt- og vestjyske på både det personlige og faglige plan.

 

Jo flere vi er – jo højere stemme

Familien bag den nystartede designvirksomhed Stences meldte sig også ind for at kunne deltage i netværk og arrangementer med mulighed for at møde andre erhvervsdrivende, fortæller Pia C. Rasmussen, der er CEO i virksomheden. Hun driver virksomheden sammen med sin datter, Thea.

Hendes forventninger til ErhvervsForum er hun også klar i mælet omkring:

 

Pia Christence Rasmussen, indehaver, Stences.

– Vi tror, at Erhvervsforum Holstebro kan gøre en forskel for erhvervsmiljøet i Holstebro Kommune. Vi forventer, at Erhvervsforum agerer som sparringspartner og katalysator for os, herunder erhvervsvirksomheder i Holstebro. Der er brug for et stærkt organ til at koordinere og inspirere virksomhederne i kommunen.

– Det optimale vil være, at ErhvervsForum Holstebro medvirker til at sætte erhvervsmiljøet i Holstebro i centrum og gerne så kommunen bevæger sig op af listen over erhvervsvenlige kommuner i Danmark.

 

Jan H. Jacobsen, indehaver og direktør i OJM.

Jan H. Jacobsen, der er CEO i industrivirksomheden OJM, ser gerne, at der er over 500 medlemmer i ErhvervsForum indenfor tre år.

– Det er utrolig vigtigt at man som virksomhed melder sig i ErhvervsForum Holstebro, da det er der man kan være med til i fællesskab at bidrage til en erhvervsmæssig transformation i Holstebro, siger Jan H. Jacobsen. Jan H. Jacobsen er meget engageret i den lokale erhvervsudvikling og sidder også i bestyrelsen i både ErhvervsForum Holstebro og Holstebro Industri- og Håndværkerforening.

 

Tejs Madsen (t.v.), indehaver af Madsen Byg, som han driver sammen med broderen Kåre Madsen.

Jan H. Jacobsen bakkes op af Tejs Madsen fra Madsen Byg:

– Vi er med i ErhvervsForum Holstebro, fordi vi tror på, at det kan være bedre bindeled mellem os som mindre virksomheder og kommunen. Jo flere vi er, som peger på de samme udfordringer, idéer eller ønsker – jo bedre!

– Jo flere vi er med, jo højere en stemme kan ErhvervsForum tale med, siger Tejs Madsen.

 

Politisk opbakning: Holstebro Kommune har brug for erhvervslivet

Torben Gudiksen, udvalgsformand, Holstebro Kommune.

Fra politisk hold står politiker og udvalgsformand Torben Gudiksen klar til at bakke op.

– Det glæder mig, at erhvervslivet har samlet sig i Erhvervsforum Holstebro. Så vi får en endnu bedre mulighed for – i et tæt partnerskab – at skabe det bedste erhvervsklima til glæde for virksomhederne og udviklingen af kommunen. Med Erhvervsforum Holstebro har vi fået en stærk lokal interesseorganisation – og et markant talerør for virksomhederne.

Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ser frem til samarbejdet. Vi har nemlig ét meget klart fælles mål: at Holstebro Kommune til stadighed skal være et fantastisk sted at leve, bo, arbejde, drive virksomhed og studere i. Holstebro Kommune og Erhvervslivet har brug for hinanden i realiseringen heraf, siger byrådspolitikeren fra Radikale Venstre.

Torben Gudiksen er formand for udvalget for Erhverv og Turisme og 1. viceborgmester.

 

Marianne og Bertel Hestbjerg, indehavere af Hestbjerg Økologi.

Hos Hestbjerg Økologi beskrives ErhvervsForum som en måde, at skabe vestjysk sammenhold på, fortæller Marianne Fløe Hestbjerg. Og der er tryk på ambitionerne.

– For at ErhvervsForum Holstebro er interessant for Hestbjerg Økologi, så skal det være et forum der flytter ’noget’ og hvor vi står på tæer for at skabe og udvikle nye ideer og tanker i et stærkt netværk.

Det må gerne være socialt, hyggeligt og festligt, når vi kårer årets vindere til det tilbagevendende ErhvervsKultur Priserne, men det må aldrig blive en ’kaffeklub’, hvis vigtigste formål er at bekræfte hinanden i, at vi gør det supergodt. Vi skal sammen udover stepperne, udvide vores horisonter og skabe bæredygtig udvikling, siger Marianne Fløe Hestbjerg.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro