DK EN

Få glæde af unge ingeniør-stjerneskud

Din virksomhed kan få glæde af unge ingeniør-stjerneskud

Corona-krisen er en akut anledning for alle virksomheder til at ruste sig til en ny og stadig ukendt fremtid. Det behøver ikke være dårlig. Alle har godt at at se på egen virksomhed med helt nye øjne.

Og der er masser af hjælp at hente. Ikke mindst for projekt- og produktionsvirksomheder her i hjertet af Produktions Danmark.

Der er stadig virksomheder i området, som ikke har opdaget, at unge ingeniør-stjerneskud siden 2018 har kunnet uddanne sig til produktionsingeniør i Holstebro.

 

Kursen er stik vest

Som ny ingeniøruddannelse i det Vestjyske har VIA i Holstebro indtil videre trukket på VIA’s egne erfaringer og netværk i Horsens området. De er nu klar til at skifte fokus og vil fremover orientere sig direkte mod vest.

 

En unik chance til

  • Vestjyske Projektvirksomheder hvor de studerende kan arbejde med relevante problemstillinger.
  • Billeder, videoer, historier, cases og data til undervisning fra vestjyske produktionsanlæg og produktionsvirksomheder.
  • Vestjyske praktikvirksomheder i forhold til at tage imod 1/2 års fuldtids-ingeniørpraktikanter i virksomheden.
  • Ovenstående er en unik chance og en stor gave til områdets projekt- og produktionskirksomheder!

 

Sådan gør du

Skriv en kort mail til VIAs lokale uddannelseskoordinator i Holstebro, Jens Bjerregaard, hvis du kan hjælpe dig selv og din virksomhed – og de unge studerende – med et eller flere af ovenstående punkter.

 

Kort om uddannelsen:

VIA’s produktionsingeniøruddannelse i Holstebro er med placeringen i hjertet af ”Produktions-Danmark” naturligvis skræddersyet til fremtidens produktionsingeniører.

Hele uddannelsen er opbygget omkring industri 4.0 begrebet, som giver vores studerende moderne og relevante kompetencer inden for produktionsteknologi, robotteknologi, kunstig intelligens, maskinlæring, simuleringer, ledelse, osv.

Se mere om uddannelsen her 

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro