DK EN

Få hjælp til grøn omstilling

Få hjælp til grøn omstilling fra projekt ECSMV

Holstebro Kommune tilbyder nu at hjælpe virksomheder til at udvikle en grøn udviklingsplan. Her er penge at hente til både plan og den efterfølgende implementering.

Bag den noget kryptiske forkortelse ECSMV gemmer sig en gylden mulighed for at få støtte til grøn omstilling og energibesparelser i virksomheden.

ECSMV står for ”Energieffektivitet og CO2-besparelser i virksomheder i Region Midtjylland” og har det sigte at hjælpe små og mellemstore virksomheder i regionen med op til 249 ansatte i en mere grøn retning.

Virksomheder, der deltager i projektet, kan modtage op til 57.000 kr. i tilskud til rådgivning til udvikling af en grøn udviklingsplan, der anviser konkrete potentialer for energi- og materialebesparelser og for CO2-reduktion i virksomheden og i dens værdikæder, samt sætter skub i virksomhedens grønne udvikling.

Efterfølgende kan virksomheden søge om op til 200.000 kr. til investeringer for at virkeliggøre planen.

Initiativet tager 100 procent udgangspunkt i virksomhedens udfordringer og muligheder.

 

Holstebro Kommune har ansat tidligere udviklingschef Brian Sørensen som projektleder for projektet, og Brian har kontor sammen med ErhvervsForum Holstebro i Nupark. Det er nu ikke her, han skal være. I stedet skal han ud og besøge virksomheder for at høre om planer og afdække mulighederne for at få støtte fra projektet.

Har du ideer, som du gerne vil vende med Brian, så kontakt ham på tlf. 2072 6194 eller mail brian.sorensen@holstebro.dk men gør det hurtigt, da der bliver rift om pengene.

Du kan se mere om projektet her:
ecsmv.dk/om/projektet/

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro