DK EN

Formand på velbesøgt generalforsamling: Vi ved, at vi skal levere

ErhvervsForum Holstebro har netop passeret medlem nr. 450 og oplever et momentum, som skal udnyttes og veksles til ny udvikling. Sådan lød et af budskaberne i formand Bjarne Sørensens beretning på en velbesøgt generalforsamling 2023

Årets generalforsamling blev holdt på skuldrene af  massiv vækst i medlemstal  og opbakning fra både erhvervsliv og politikere i løbet af de første leveår. Det skal der kvitteres for, sagde bestyrelsesformand Bjarne Sørensen.

” Vi er også fuldt bevidste om, at vi skal udvikle os og at vi skal levere for beholde det momentum, som vi har,” sagde Bjarne Sørensen i sin beretning til de knap 200 fremmødte medlemmer.

 

Bestyrelsesformand, som til daglig er direktør i virksomheden SteelXperts, lovede i sin beretning, at ErhvervsForum Holstebro vil kvittere for den store opbakning fra erhvervsliv og politikere og bidrage til at levere resultater.

 

“Vi skal forstå at bruge erhvervslivets opbakning og den erhvervede legitimitet, samt de indsamlede erfaringer, til at gøre en forskel, når der skal laves  fælles køreplan for erhvervsudviklingen her i kommunen. Det er ikke et arbejde, der trækker de store overskrifter i pressen, men det er ekstremt vigtigt for vores erhvervsudvikling i kommunen,” fastslog Bjarne Sørensen.

Se årsrapporten med hovedbudskaber, regnskab og tilbageblik på 2022 i billeder.

 

Fællessang, klassisk fløjte og foredrag

Den fjerde generalforsamling i ErhvervsForum Holstebros relativt korte historie blev holdt i smukke grønne rammer hos ATP Udbetaling Danmark, hvor personalet havde gjort sig umage for at skabe de bedst tænkelige rammer. De næsten 200 deltagere  i salen fik en generalforsamling, som blev krydret med både fællessang, klassisk fløjte og en spændende foredrag med tv-værterne Johannes Langkilde og Mia Wagner, som fik selskab på podiet af den lokale historiker Michael Steinke Christensen fra Forlaget Rød.

 

Michael Steinke Christensen, i selskab med Mia Wagner og Johannes Langkilde, tog deltagerne med tilbage i tiden i en snak om de store entreprenører lokalt og nationalt.

Bestyrelsen og direktør Peter Kjeldbjerg kunne fremlægge et regnskab, der udviser en fordobling i forhold til sidste år samt et lille overskud.  Væksten skyldes især den partnerskabsaftale, som ErhvervsForum Holstebro indgik med Holstebro Kommune i starten af året, øgede kontingentindtægter, og endelig en stigning i indtægter på  indtægter på arrangementer og sponsorater. En udvikling, som bestyrelsen satser på at styrke yderligere:

 

Vi skal styrke fundamentet og skabe flere aktiviteter

Bestyrelsesformanden forberedte derfor medlemmerne på, at foreningen i fremtiden vil række mere ud til medlemmerne for at lave partnerskaber og sponsorater i forbindelse med store events. Samtidig er det planen at indføre en mindre deltagerbetaling på de faglige netværk.

“Målet er ikke, at vi skal skabe store overskud, men vi skal styrke fundamentet, så vi kan skabe flere aktiviteter og blive et aktiv for både erhvervsliv og kommune i udviklingen,” fastlog Bjarne Sørensen.

Generalforsamlingen vedtog et sæt nye vedtægter, som nedlægger repræsentantskabet. Til gengæld bliver der fremover direkte valg til bestyrelsen på generalforsamlingen.

Desuden blev det vedtaget, at medlemskontingentet årligt reguleres med 3,75 procent.

Du kan finde referatet fra generalforsamlingen og vedtægterne her.

 

Næsten 200 repræsentanter fra ErhvervsForum Holstebros medlemsvirksomheder var mødt frem til årets generalforsamling i smukke rammer hos ATP Udbetaling Danmark 

Bliv del af et aktivt fællesskab, som løfter erhvervslivet i vores område

@erhvervsforumholstebro