DK EN

Holstebros erhvervsliv går ind i 2024 med optimisme og store ambitioner

En strøm af optimisme og store forventninger fyldte biografsalen, da knap 200 erhvervsfolk indtog de bløde sæder til årets nytårskur for erhvervslivet. Det grønne energieventyr var igen i år på plakaten. Plug Power fortalte om Idomlund som scenen for den amerikanske energigigants planer i Danmark. 

Både på scenen og blandt gæsterne gik det igen: Der er masser af optimisme og høje forventninger til 2024. Efter gode snakke og håndtryk over morgenmaden, blev det tætpakkede program kickstartet af dagens moderator, Malene Skree Nordsmark.

Hun bød borgmester H.C. Østerby, formand for udvalget for erhverv og turisme, Torben Gudiksen og formand for ErhvervsForum Holstebro, Bjarne Sørensen til en snak om ambitionsniveauet for erhvervslivet i kommunen.

 

Malene Skree Nordsmark interviewer H.C. Østerby, Torben Gudiksen og Bjarne Sørensen om prioriteterne i 2024. 

Grøn gejst
Igen i år stod Power-to-X og grøn energi højt på dagsordenen. Blandt oplægsholderne var Edouard Oberthur, Director of Energy Markets & Development fra den amerikanske energigigant Plug Power. Han gav et indblik i planerne om at etablere sig i det nye grønne energiknudepunkt Idomlund vest for Holstebro.

 

–  Plug har store ambitioner for Danmark – og især i Holstebro, siger Edouard Oberthur.

Den ambition deler Heidi Berghammer, HR Chef i Vestforsyning:

Power to X er det nye sort. Lige nu flyver en masse fugle rundt. De er ikke landet på taget endnu, men det skal vi arbejde for, at de gør, så Holstebro bliver det nye grønne hotspot, lyder det fra Heidi Berghammer.

Topchefernes planer for 2024
Nytårskurens anden halvdel bød på et møde med fem virksomhedsledere og stiftere, som hver især har sat deres tydelige fodaftryk i 2023. En efter en gav gav de en pitch på deres strategier for 2024.

 

Creative Force’s stifter og direktør, Thomas Kragelund fortæller om software-virksomhedens store vækstplaner for 2024. 

Thomas Rohde fra Priess indledte ballet. Efterfulgt af Lisbeth Barnbæk Nielsen fra BM Silo, Lars Naur fra Jysk Energi, Thomas Kragelund fra Creative Force, mens Pernille Lindhardt fra WiseMe afsluttede kuren.

 

Video: Broværk

Billeder fra dagen

Foto: Jens Bach

@erhvervsforumholstebro