DK EN

5 skarpe til Jeanette Christensen “Det kan virkelig mærkes, at der er gang i rejsebranchen igen”

Jeanette Christensen, Alfa Travel

Jeanette Christensen er 44 år, og bor i Mejrup med sin datter.

Er til dagligt marketing og salgsansvarlig samt medejer hos Alfa Travel A/S i Holstebro.

I bagagen har hun en HA fra Herning og en Cand. Merc. Mar. fra Handelshøjskolen i Århus. Tidligere har hun været på et reklamebureau.

Efter nogle hårde år med nedlukninger og ”coronakaos” i rejsebranchen, er der kommet fart på igen. Det mærker de også hos Alfa Travel, hvor de lige nu igen mangler hænder til at følge med efterspørgslen.  Denne uges 5 skarpe går til Jeanette Christensen, som er medejer samt marketing- og salgsansvarlig i rejseselskabet, som netop har fejret 25 års jubilæum. Det gør hende stolt, for det er ikke en selvfølgelighed i en branche, hvor tingene går op og ned. Til at koble af benytter Jeanette sig af motion og weekendture.

Q&A
5 hurtige til Jeanette Christensen ”Det kan virkelig mærkes, at der er gang i rejsebranchen igen”

Hvad fylder mest i dit arbejdsliv lige nu?

At få driften til at hænge sammen og få løst de opgaver der er med lidt for få hænder. At få spottet nogle nye kvikke hoveder, så vi kan få mandet op. Vi kan godt mærke, at der er kommet gang i rejsebranchen igen, så vi sidder hele tiden og organiserer opgaver på en lidt anderledes måde end vi plejer. Selvom det er fedt, så glæder jeg mig også til mere stabile tilstande.

Hvis du skal forsøge at se 6 måneder frem, hvordan ser det så ud hos jer?

Så er vi landet i noget der forhåbentligt er lidt mere normalt. Et niveau hvor vi er bemandet til den højere aktivitet der er, og hvor vi kan begynde at se fremad i stedet for bare at drifte. Generelt glæder jeg mig til, at der bliver tid til at udvikle i stedet for bare at køre dagligdag.

Hvad motiverer dig arbejdsmæssigt?

At få og udvikle nye ideer samt se det lykkedes. At se det blive implementeret og se det virke. Det motiverer mig, at folk har et stort ansvar her hos Alfa Travel, hvor alle har stor medindflydelse på tingene. Der skal ikke være langt fra ide til handling, hvis det er en god ide.

Hvornår har du sidst været stolt af dig selv?

Jeg tænker, at jeg var stolt af mig selv efter afholdelsen af vores jubilæum. Både fordi dagen forløb fuldstændig perfekt, og fordi vi har eksisteret i 25 år, det er jeg stolt af. Det var en stor fest. Så er jeg overordnet stolt af vores håndtering af corona, og at vi faktisk er kommet styrket på bagkanten af den.

Hvordan kobler du af når du har fri?

Jeg har en datter på fire, så det gør jeg ikke så meget i. Ej, jeg kan godt lide at løbe en tur eller være aktiv på anden vis, og ellers tager jeg på weekendture eller i sommerhus, hvor hovedet kan få ro.

De 5 skarpe af Erhvervsforum Holstebro

Denne serie består af 5 skarpe spørgsmål til ledere i Holstebro Kommune. Helt åbne spørgsmål, der besvares i en uformel tone. Bliv klogere på udvalgte personer, deres nuværende arbejdsliv og enkelte dele fra privaten. Det kalder vi hos Erhvervsforum Holstebro “De 5 skarpe”.

@erhvervsforumholstebro