DK EN

Ledervisioner: Vi kan ikke nå at lave alle fejl selv

HENT MATERIALE FOR VIRKSOMHEDER

…derfor er det en god ide at lytte og tage ved lære af andre mere erfarne kræfter, der ligesom Lise von Seelen har været igennem hele trædemøllen selv.  

Med sælger, virksomhedsejer, investor og iværksætter på visitkortet, har Lise von Seelen bred erhvervserfaring. Hun har prøvet det meste – på godt og ondt og bruger sin store viden i mødet med iværksættere, der står på tærsklen til deres nye erhvervseventyr.  

 

”Det driver mig, at jeg kan få lov til at hjælpe andre. Fordi vi kan ikke nå at lave alle fejl selv. Så det kan godt betale sig at høre på nogle, der har prøvet det”, siger Lise von Seelen med et smil. 

 

Sammen med Code of Care og et engageret team står hun i spidsen for et iværksætteriinitiativ i Café Care, hvor iværksættere hver anden uge, under forskellige temaer, kan slå et smut forbi caféen til en uformel snak over en kop kaffe med udvalgte eksperter. 

 

 

”Jeg kan godt lide at hjælpe nogle, der er drevet af noget. Og hvor jeg kan putte noget brændstof på dem, så de selv kan komme videre”

Lise Von Seelen

Det skaber værdi

Motivationen til projektet stammer fra tiden som virksomhedsejer. Efter flere år som sælger med fokus på budgetter, bundlinje og profit, overtog Lise von Seelen sin fars virksomhed. Herfra ændrede fokus sig fra individuel succes til andres succes, hvor anerkendelsen ikke kom gennem mængden af kroner og ører.  

 

”Når andre fik succes, opnåede jeg bekræftelse. Og det har drevet mig lige siden”, siger Lise von Seelen og fortsætter: 

 

”Efter jeg solgte min fars virksomhed, har jeg beskæftiget mig meget med at investere og noget, der er kendetegnet ved de ting, jeg har gjort, er, at jeg har gjort det sammen med andre. Og det gør også, at vi løfter bedre”. 

 

Samtidig tilføjer hun, at den fælles indsats også har resulteret i økonomisk profit. Og set over en lang karriere som erhvervskvinde er Lise von Seelen ikke i tvivl om, at det, som har virket for hende, er at række ud og spørge efter hjælp.  

 

”Jeg har aldrig nogen sinde fået et nej. Folk vil rigtig gerne hjælpe”, konstaterer Lise von Seelen, der udover iværksætteriprojektet i Café Care selv er iværksætter og bidrager, hvor hun kan: 

 

”Jeg kan godt lide at hjælpe nogle, der er drevet af noget. Og hvor jeg kan putte noget brændstof på dem, så de selv kan komme videre”. 

 

Se video: Hør Lise Von Seelens LEDERVISION

Læs flere ledervisioner

Bliv del af et aktivt fællesskab, som løfter erhvervslivet i vores område

@erhvervsforumholstebro