DK EN

Motorvejshullet bliver lukket

Tværpolitisk valgmøde med fokus på infrastruktur

ErhvervsForum Holstebro var med, da der mandag 3. Juni var tværpolitisk valgmøde med fokus på infrastruktur. Valgmødet blev holdt hos Vald. Birn i Holstebro.

Og det var en superfin debat med mere fokus på det, der samler de lokale politikere uanset partifarve, end det der skiller.

I panelet var Thomas Danielsen (V), Anette Lind (A), Kristian Phil Lorentzen (V) og Andreas Steenberg (B).

 

Alle var enige om, at de syv kilometer motortrafikvej på Rute 18 bliver til motorvej – uanset regeringens farve efter valget – og roste Motorvejsgruppen i Nordvestjylland for seriøsitet, saglighed og god sparring.

Opfordringen fra de lokalvalgte folketingspolitikere til de fremmødte erhvervsfolk var at fortsætte det seriøse arbejde og tage fat igen, når nye trafikordførere og ny trafikminister er på plads efter valget for at få strækningen med på en kommende finanslov.

 

I ErhvervsForum Holstebro arbejder vi tæt sammen med Motorvejsgruppen i vores Taskforce “Bedre infrastruktur”.

Dagens debat viste også, at infrastruktur ikke alene handler om motorveje. Der er flere andre infrastrukturprojekter i Nordvestjylland at arbejde med – bl.a. en 2+1 vej mellem Holstebro og Struer, ligesom det er vigtigt at have blikket rettet mod fremtidens grønne biler, der ikke nødvendigvis alene er el-biler. Her kommer andre grønne brændstoffer også til at spille en afgørende rolle.

 

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro