DK EN

Over 300 vil med til stor erhvervsdag i Holstebro

Erhvervslivet skal inspireres og hyldes 29. oktober i år, hvor ErhvervsForum Holstebro inviterer til en dag i to dele. Om eftermiddagen er det konferencen ERHVERVSDAGEN: Tid til omstilling med Connie Hedegaard som en af hovedtalerne, og om aftenen er der stor prisfest, når der blændes op for ErhvervsKulturPriserne 2021.

Af Nadia Nikolajeva, Navi Social

Er det egentlig muligt at samle erhvervslivet i Holstebro Kommune i et efterår, der unægteligt er præget af travlhed for mange?

Svaret er et rungende ja.

Der er nemlig solgt henholdsvis 250 ErhvervsDagen og 250 billetter ErhvervsKultur Priserne 14 dage før det hele løber af stablen 29. oktober.

– Vi har været meget spændte på interessen, fordi der virkelig er konkurrence om folks tid efter vi er ude af coronanedlukningen. Så det er stærkt at mærke den store opbakning og interesse for dagen og aftenen, som skal markere, hvad erhvervslivet kan her i Holstebro Kommune, siger Peter Kjeldbjerg, direktør i ErhvervsForum Holstebro, der håber på at deltagerantallet runder de 300 på begge arrangementer.

 

Det er stærkt at mærke den store opbakning og interesse for dagen og aftenen, som skal markere, hvad erhvervslivet kan her i Holstebro Kommune, siger ErhvervsForum Holstebros direktør, Peter Kjeldbjerg.

God råd fra tidligere milljøminister, AP Møller Maersk og Lars Larsen Group

Har man endnu ikke købt billet, er der stadig mulighed for at være med på dagens konference og/eller deltage i awardshowet om aftenen.

Første del er konferencen ErhvervsDagen 2021, hvor talere som tidligere miljøminister Connie Hedegaard og Vice President i AP Møller Mærsk Mette Refshauge vil inspirere omkring, hvordan man som virksomhed omfavner kravene til bæredygtighed.

Anden del er awardshowet ErhvervsKultur Priserne 2021, hvor der uddeles hæder inden for seks kategorier og serveres en tre-retters middag med vin/øl/vand til maden. Undervejs vil blandt andre sangerinden Caroline Henderson underholde.

 

Aftenens prisfest ErhvervsKulturpriserne 2021 byder på 6 priser og underholdning fra blandt andet Caroline Henderson.

Grøn omstilling er en kæmpe udfordring, som vi ikke kan slippe uden om

Direktør Peter Kjeldbjerg håber på at skabe en tradition, hvor man i erhvervslivet kan tage fat i de svære diskussioner, samles for at netværke og hjælpe hinanden.

– Der er mange, der måske tænker, at grøn omstilling er uoverskueligt og abstrakt. Men det nu begynder det at blive rygende alvor, og jeg håber at vi med afsæt i ErhvervsDagen kan begynde at støtte hinanden i at blive klar til de store udfordringer, som ligger lige foran os.

Som medlem af ErhvervsForum Holstebro tildeles man to gratis billetter til ErhvervsDagen 2021.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro