DK EN

5 skarpe til Thomas Rohde “Jeg er stolt af mig selv hver dag”

Thomas Rohde, direktør Priess.dk

Thomas er 46 år og bor i Ikast med sin kæreste og to børn.

Er til dagligt administrerende direktør hos Priess A/S i Vinderup.

Han startede som maskinarbejder, tog herefter en produktionsingeniør og en MBA. Forinden ansættelsen hos Priess A/S ser hans rejse sådan ud:

– Production Manager, 5 år Danfoss Power Solutions
– Operations Manager, 5 år LINAK A/S
– Director of Operations, 4 år LINAK (Shenzhen) Actuator Systems, Ltd (udstationering)
– COO, 4.5 år Niebuhr Gears A/S
– COO & Manager Director, 2 år Niebuhr Gears A/S
– CEO, Priess A/S

Thomas Rohde er nybagt direktør i virksomheden Priess A/S, som i den grad oplever travlhed. Thomas kalder det et luksusproblem, hvor han regner med, at de har vækstet 30 % om seks måneder. Når der ikke er fart over feltet på arbejde, har Thomas  en gammel bil, som af og til stjæler lidt tid.

 

Hvad fylder mest i dit arbejdsliv lige nu?

”Kapacitet”. En vækstplan i forhold til vores kapacitet og generelt opbygningen af vores organisation. Vi har travlt! Et sandt luksusproblem at have i en tid, hvor andre måske har det svært grundet verdenssituationen.

Hvis du skal forsøge at se 6 måneder frem, hvordan ser det så ud hos jer?

Så er vi vækstet 30 % i forhold til sidste år.

Hvad motiverer dig arbejdsmæssigt?

Det er at have en velfungerende organisation. Heriblandt alt det kommercielle inklusiv strategi og forretningsudvikling. Hvis man skulle koge det ned, så var det nok forretningsudvikling, fordi den ligesom dækker det hele. Desuden går jeg meget op i de bløde sider, som for mig medvirker til en motiveret organisation med gnist.

Hvornår har du sidst været stolt af dig selv?

I øjeblikket hver dag. Jeg har kun været her et halvt år, og heldigvis har der været noget medvind samtidig med en organisation, som har været klar til at tage imod en ny mand som mig, som måske tænker anderledes. Det, der gør mig stolt, er faktisk at levere produkter til den agenda der er i verden, hvor den grønne omstilling jo fylder meget. Det kan man faktisk kun være stolt af, når man bidrager til noget, som er så vigtigt i verden.

Hvordan kobler du af, når du har fri?

Jeg hygger med min familie, og så har jeg en veteranbil. ”Jeg kører faktisk i den i dag”. Den er så herlig, når det hele virker, men det jo også en tidsrøver, hvis den ikke virker – men, det er jo en del af charmen ved en gammel bil. Generelt er jeg god til at opleve noget i weekenderne, hvad end det er sammen med vennerne eller den bedre halvdel og ungerne.

De 5 skarpe af Erhvervsforum Holstebro

Denne serie består af 5 skarpe spørgsmål til profiler i erhvervslivet i Holstebro Kommune. Helt åbne spørgsmål, der besvares i en uformel tone. Bliv klogere på udvalgte personer, deres nuværende arbejdsliv og enkelte dele fra privaten. Det kalder vi hos Erhvervsforum Holstebro “De 5 skarpe”.

@erhvervsforumholstebro