DK EN

Velbesøgt årsmøde

ErhvervsForum Holstebro er kommet godt fra start

Mere end 50 virksomheder mv. deltog, da ErhvervsForum Holstebro holdt sit første ordinære årsmøde med generalforsamling torsdag 20. februar 2020 i Sagros store mødelokale i Nupark.

– Det var et meget fint fremmøde og vidner om den store interesse, der er for arbejdet, siger Bjarne Sørensen, der er formand for bestyrelsen for ErhvervsForum Holstebro.

På årsmødet lagde folketingsmedlem Thomas Danielsen (V) ud med en opfordring til at intensivere samarbejdet i ErhvervsForum Holstebro og skabe mere grønt samarbejde.

– Erhvervslivet i Holstebro skal ikke kun være kendt for at kæmpe for motorvejen. Der er også andre kampe at tage, og jeg kan kun opfordre jer til at etablere nye former for grønt samarbejde og blive kendt for det, sagde Thomas Danielsen.

 

Nye penge fra kommunen

Også borgmester H.C. Østerby (S) talte varmt om behovet for samarbejde virksomhederne og kommunen imellem og slog fast at ErhvervsForum Holstebro er kommet for at blive, lige som kommunen er klar til at støtte hele området for erhvervsudvikling med flere penge end tidligere.

Bjarne Sørensen slog i sin beretning fast, at berettigelsen for ErhvervsForum Holstebro dels er at være fælles interesseorganisation for alle virksomheder i Holstebro Kommune på tværs af brancher, dels at løse opgaver i partnerskab med Holstebro Kommune og fx Nupark Innovation.

Og så opfordrede han de mange fremmødte til at være med i hvervningen af flere medlemmer end de 112 som foreningen tæller efter det første år.

– Potentialet er langt højere. Sammen kan vi nå meget længere, sagde han.

Et brag af en gallafest

På årsmødet løftede næstformand for bestyrelsen, Per Tornvig, sløret for en særlig indsats for at synliggøre de mange spændende virksomheder i kommunen. Det gjorde han som tovholder for taskforce “Synlige virksomheder”, der blev nedsat at repræsentantskab og bestyrelse sidste år.

– Vi arbejder på et brag af en gallafest i forlængelse af ErhvervsDagen til oktober, hvor vi sætter fokus på “Erhvervskulturen til forskel”. Her nominerer og præmierer vi virksomheder med fx bedste ledelseskultur, bedste medarbejderkultur, bedste innovationskultur og så videre, sagde Per Tornvig.

På generalforsamlingen var der også valg til repræsentantskabet, der nedsætter foreningens bestyrelse. I repræsentantskabet afløser formand for DI – dansk Industri, Midt-Vest, Michael Nederby, Bjarne Sørensen som formand. Bjarne Sørensen fortsætter som formand for bestyrelsen.

Nyvalgt til repræsentantskabet er Torben Villadsen, Actona Company A/S og Kim Bak Kristensen, Holstebro Industri og Håndværkerforening. Nyudpeget til bestyrelsen er Jan Jacobsen, OJM A/S.

Se bestyrelse og repræsentantskab

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro