DK EN

Vi forstærker holdet og glæder os til et spændende efterår

Efter den positive modtagelse og store vækst i antallet af medlemsvirksomheder, tror vi så meget på fremtiden, at vi har valgt at forstærke holdet. Vi siger velkommen til Sara Brunsgaard Poulsen.

Pr. 1. august er teamet i ErhvervsForum Holstebro udvidet fra 1 til 2 med ansættelsen af Sara Brunsgaard Poulsen. Sara er 32 år og uddannet professionsbachelor indenfor innovation og entrepreneurship. Hun har hidtil arbejdet med events, kundeservice, salg og markedsføring hos virksomheder i Aarhus-området, men vender nu tilbage til sin fødeegn og Holstebro-området efter 10 år i det østjyske.

Udviklingsopgaver i Holstebro er bestemt ikke ukendt for den nye koordinator. I forbindelse med sin uddannelse har hun arbejdet med udvikling af slagterigrunden for Holstebro Kommunes planafdeling. Desuden har hun arbejdet som praktikant hos Holstebro Elitesport.

”Udviklingen i Holstebro har helt naturligt interesseret mig i flere år, og derfor prioriterede jeg at tage mine praktikker her, i stedet for i det østjyske,” siger hun.

Sport – og særligt fodbold – er i øvrigt noget, der optager Sara, som også har en fortid som aktiv fodboldspiller på Mejrup GU’s førstehold.

Sara Brunsgaard Poulsen er ansat som koordinator og får primært til opgave at koordinere og planlægge arrangementer for medlemsvirksomhederne samtidig med, at hun skal assistere direktør Peter Kjeldbjerg med en række administrative opgaver.

 

Sara er opvokset i Sahl ved Vinderup og har færdedes meget i Holstebro ifbm. især uddannelse og fodbold i Mejrup.

Mange arrangementer i efterårskalenderen

”Vi lægger ikke skjul på, at vi har som ambition at udvikle vores forening, få flere relevante tilbud på hylderne, men også at få en betydende rolle som en operatør, der udvikler og driver programmer, der kan gavne de lokale virksomheder, ” siger direktør Peter Kjeldbjerg.

”I første omgang har vi fokus på at skabe aktivitet og synlighed, og det skal Sara være med til at realisere sammen med mig og vores engagerede bestyrelse,” siger han.

Der er allerede kommet en række arrangementer i efterårskalenderen hos ErhvervsForum Holstebro. Højdepunktet bliver ErhvervsDagen 2021 den 29. oktober, hvor der både bydes på konferencen ”Tid til omstilling” om dagen og uddelingen af ErhvervsKultur Prisen om aftenen ved et stort gallashow. Derudover indeholder kalenderen en række mindre arrangementer som f.eks. en workshop om, hvordan man får succes med salg til kommuner og regioner. Desuden er der etableret en række faglige netværk, som så småt begynder at virke her i eftersommeren og efteråret.

 

Erhvervsdagen 2021 afvikles 29. oktober i Musikteatret og sætter fokus på de store udfordringer, der ligger på vejen lige nu, når det handler om omstilling til en mere bæredygtig og grøn forretningsmodel.

Glæder sig til at være med til at sætte i gang

Sara Brunsgaard Poulsen, som oprindeligt kommer fra Vinderup, glæder sig til at arbejde med erhvervsudvikling i hjemkommunen:

”Jeg er stærkt optaget af muligheden for at kunne være med til at sætte noget i gang der kan indvirke positivt på udviklingen i Holstebro, hvor min familie og jeg har valgt at skabe vores fremtid. Derudover glæder jeg mig til at udvide mit allerede gode netværk i byen og samarbejde om nye succeshistorie. At flytte tilbage til Holstebro, føles ærlig talt lidt som at komme hjem,” siger Sara Brunsgaard Poulsen.

 

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev og hold dig opdateret

@erhvervsforumholstebro