DK EN

Støt Danmarks Indsamling 2024: Her kan du tilmelde din virksomhed

Erhvervslivet  i Holstebro Kommune støtter Danmarks Indsamling 2024. Her kan du læse, hvordan du gør og tilmelde din virksomhed.

DR1 sender live fra Musikteatret Holstebro lørdag den 3. februar kl. 19.00 – 24.00 og 1,4 millioner danskere følger med. Vi får med andre ord et vindue i den sendetid på DR1, og samtidig får vi et forrygende startskud på Holstebros 750-års jubilæum.

I ErhvervsForum Holstebro har vi sammen med en række partnere og  ambassadører valgt at gå proaktivt ind i arbejdet med at vise, hvad virksomhederne i Holstebro kan gøre i fællesskab.

Lad os stå sammen og vise resten af Danmark, hvad vi står for – og samtidigt hjælpe verdens sultende børn.

Som værtsby får vi og de lokale virksomheder en mulighed for at bidrage på særlige vilkår. Det kan du læse om her på siden.

 

Holstebropuljen – lad os slå rekorden

Holstebro-puljen er en manifestation af Holstebro Kommunes samlede støtte til Danmarks Indsamling 2024. Her står store og små virksomheder sammen om at hjælpe verdens mest udsatte børn og vise, at vi er et lille land med et stort hjerte. Alle beløb tæller med i Holstebro-puljen og fra 10.000 kroner markeres jeres bidrag på TV. Men giver I mere end 25.000, så får I en række unikke muligheder:

Virksomheden får de ydelser, der er anvist i donationstrappen jf. donationens størrelse

Hvad får I ud af at deltage?

Med et bidrag på mindst 25.000 kroner styrker I jeres virksomheds CSR-profil gennem en række unikke modydelser:

  • Jeres virksomhed vil få op til fem individuelle tekst-markeringer af navn og donation på skærmen i løbet af aftenen.
  • To personer fra jeres virksomhed inviteres til Danmarks Indsamlings VIP-arrangement i Musikteatret den 3. februar. (Begrænset antal pladser; normal værdi 50.000 kr.)
  • Jeres virksomhed får de ydelser, der er anvist i donationstrapppen.
  • I kan anvende Danmarks Indsamlings materialer til bl.a. CSR- rapportering og egne SoMe opslag.
  • I inkluderes med jeres logo i annoncer, der udgives i JP Erhverv og Dagbladet Holstebro Struer i uge 5.
  • Logo visninger i digitale kampagner målrettet Midt- og Vestjylland
  • I får efter showet en kort video til brug i jeres egen markedsføring.

Beløbet fra alle deltagende virksomheder lægges sammen til én stor donation, der præsenteres i tv-showet af borgmester H.C. Østerby, i et indslag hvor alle deltagende virksomheder bliver repræsenteret.

Markedsføring og presse

Danmarks Indsamling iværksætter en målrettet presseindsats, der sætter fokus på Holstebropuljen, overfor alle relevante medier i Midt- og Vestjylland.

I kan som deltagende virksomhed selv kommunikere jeres deltagelse på jeres egne kanaler til kunder og medarbejdere og opfordre andre virksomheder og private borgere til at støtte indsamlingen.

Danmarks Indsamling udkommer med aktuelle historier og opslag på egne kanaler i januar måned.
Erhvervsforum Holstebro og Holstebro Kommune fortæller løbende om initiativet på egne platforme.

Danmarks Indsamling indrykker helsides-annoncer med de deltagende virksomheders logoer i JP Erhverv og i Dagbladet Holstebro Struer i uge 5/2024 jf. ovenfor.

Medarbejdere fra Danmarks Indsamling vil I perioden op til showet kontakte kontakte områdets virksomheder. Det er naturligvis helt frivilligt, om I ønsker at tage imod det. Du er er selvfølgelig også meget  velkommen til at give dit tilsagn direkte vide nedenstående link.

Tilmelding
Senest torsdag den 19. januar 2024 kl. 12.00 skal I tilmelde jer via dette link:

@erhvervsforumholstebro