DK EN

12:00 – 13:30: Business dating

Dagens store netværksmulighed (frokosten tager vi undervejs). I foyeren kan du snakke videre med oplægsholderne, du kan også kigge forbi vore gæster fra Aarhus Universitet, forretningsuddannelserne ved VIA University College, Headstart Career, Velliv m. fl.

Her kan du mingle eller du kan fordybe dig i nogle af emnerne og tale videre med formiddagens oplægsholdere.

Dem kan du møde på Businessdating

EAMV udbyder efteruddannelser inden for ledelse, marketing, produktion og fødevareteknologi samt skræddersyede uddannelsesforløb, som matcher den enkelte virksomheds behov for kompetenceudvikling.

Du og din virksomhed kan altid kontakte EAMV’s udviklingskonsulenter for en uforpligtende snak om muligheder for uddannelse.

Studerende og nyuddannede er AUs vigtigste bidrag til samfundet. Kom og mød vores studerende fra både Aarhus og Herning. Hør mere om deres uddannelse samt hvordan de kan bidrage til din virksomhed. Få tips til hvordan du bedst kommer i kontakt med studerende og nyuddannede fra Aarhus Universitet.

Uddannelsescenter Holstebro og erhvervslivet er sammen om at skabe en bæredygtig fremtid. Særligt i forhold til fremtidens arbejdskraft.

Hos UCH kan du få information om, hvordan I kan sikre den nødvendige faglærte arbejdskraft i din virksomhed og dermed skabe bæredygtig vækst hos jer og i samfundet.

Alle danske små og mellemstore private virksomheder kan søge op til 250.000 kr. hos Velliv Foreningen til aktiviteter, der styrker trivsel, arbejdsglæde og samarbejde hos jer.

Foreningen støtter projekter for unge og førstegangsansatte, lederne, seniorerne eller hele arbejdspladsen.

Data er nøglen! Jysk Fynske Medier har med succes hjulpet mange kunder med målgruppesegmenteret jobannoncering. Derved findes både de aktive og passive kandidater der hvor de er – uanset om det er Facebook, LinkedIn, Instagram eller Google.

Kig forbi – med 1850 medarbejdere har vi også mange interne erfaringer.

Headstart hjælper virksomheder, som har brug for arbejdskraft og gerne vil ansætte internationale. Headstart deler jeres jobopslag med over 10.000 internationale og brander Midtjylland som et attraktivt sted at bo og arbejde.

Hør også om BRMV’s helt nye tilbud til midt- og vestjyske virksomheder.

Mød medarbejdere og studerende fra uddannelserne Klimaingeniør(arbejder med fremtidens løsninger på klimaforandringerne), Value Chain Management(optaget af forretningsprocesser og forsyningskæder), Bygningskonstruktør (de, der vil styre komplekse bygge- og anlægsprojekter) og Furniture Design(møbeldesign fra idé til færdigt produkt).

Holstebro Kommune hjælper lokale virksomheder med:
• hjælp til rekruttering af arbejdskraft – danske og internationale medarbejdere
• samarbejdsprojekter med fokus på den grønne omstilling
• kompetenceløft til jeres ansatte
• hjælp til at komme sygefravær i forkøbet

Oplægsholderne fra formiddagens program tager opstilling på hver sin stand under vores businessdating. Du kan tage en snak og få svar på opfølgende spørgsmål fra Xenia Duffy/Zeal, Pernille Garde Abildgaard, Bo Kønskov – ceo i Abtion, Mia Ottesen – controller i Fiberlan, Morten Ballisager fra Konsulenthuset Ballisager samt Ali Cevik og HR-ON

Kl 13:30 Fremtidens arbejdsmarked Samtale med Bjarne Corydon og andre

Bjarne Corydon – chefredaktør på Dagbladet Børsen, tidl. finansminister

Siden Bjarne Corydon forlod dansk poltik, hvor han var finansminister i Helle Thorning-regeringen, har han haft en toppost i konsulentfirmaet McKinsey, hvor han arbejdede med rådgivning af regeringer. I dag er Bjarne Corydon direktør og chefredaktør for erhvervsavisen Børsen. Bjarne Corydon giver os sin analyse af den forandring, som har rammer arbejdsmarkedet i disse år og giver sit bud på, hvad det er for et arbejdsmarked, vi ser ind i fremtiden.

 

 

Samtale og opsamling med redaktør og vært Klaus K. Petersen og nogle af dagens oplægsholdere

I panelet: Bjarne Corydon, Xenia Duffy, Morten Ballisager, m.fl.

 

 

14:45: Afrunding og tak for i dag ved direktør i ErhvervsForum Holstebro, Peter Kjeldbjerg

Tilmeld konferencen
@erhvervsforumholstebro