DK EN

Netværk i Vest: Ulfborg Kjærgaard

Når Netværket i Vest mødes for anden gang i år, bliver det med Ulfborg Kjærgaard som vært – et sted, hvor det handler om mennesker. Traditionen tro skal vi have noget godt at spise og runder politikernes hjørne.

“Hos Ulfborg Kjærgaard handler det om mennesker”. Sådan lyder det fra centerleder, Christine Thorhauge, der åbner dørene for hele holdet i vest, når vi mødes igen d. 18. juni.

Ulfborg Kjærgaard, der er en del af Mercantec, udbyder kurser og efteruddannelse inden for asfalt, vej, maskinfører og EGU. Som noget nyt, står de på tærsklen til at indvie et nyt krancenter, som bliver centrum for et nyt uddannelsestilbud for hele landet.

Men selvom et nyt krancenter og 3D-maskinstyring tegner flotte streger udadtil, er det mennesket og oplevelsen af at få en elev til at føle succes, der har størst betydning på matriklen.

Det, og meget mere, får vi et indblik i denne aften.

Efterfulgt af netværk samt spisning, får vi besøg af de lokale politikere, som giver en opdatering fra rådhuset og tager imod gode input fra medlemmerne.

Mødet er målrettet vores medlemmer i Holstebro Kommunes vestlige del og er forbeholdt medlemmer i ErhvervsForum Holstebro.

Program:

17:30 Velkomst og siden sidst v. Peter Kjeldbjerg

17:40 Rundvisning på Ulfborg Kjærgaard

18:30 Pause og netværk

18:45 Spisning

19:15 Politikernes Hjørne og eventuelt

19:45 Kaffe

20:30 Tak for i aften

Har du spørgsmål eller input til programmet, er du velkommen til at kontakte netværksfacilitator Mette Kim Saaby Sand på mail: mette@efho.dk eller telefon 50 88 90 58

Dato

18 juni - 2024

Tid

17:30 – 20:30

Sted

Ulfborg Kjærgaard
Lystlundvej 18
6990 Ulfborg

Pris

195 kr.

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro